regal original per jubilació

Regal original per jubilació

Quan arriba l’esperada jubilació per un treballador o treballadora, això és motiu de festa grossa. Si sou els companys i companyes d’aquesta afortunada persona, us volem proposar, des de l’Estudi Xevidom, un regal molt diferent al que espera que l’emocionarà de veritat: una caricatura de tots vosaltres amb ell o ella com a regal original de jubilació. Normalment la “tradició” marca que es regali a la persona que se’n va de l’empresa una grisa placa. Nosaltres volem que el regal que feu a la jubilada o jubilat sigui un esclat de color i de bon rotllo. A la caricatura reflectirem la personalitat de tots, no només de l’homenatjat.

Us dibuixarem amb objectes que us puguin definir. Per exemple, si us agrada molt el futbol, us podem vestir amb la samarreta del vostre equip favorit o si us agrada pintar us podem dibuixar amb un cavallet i pintant una tela. També us podem caracteritzar amb objectes del vostre ofici. Si sou informàtics us dibuixarem amb un ordinador i si sou grangers, doncs us dibuixarem amb un tractor. El protagonista estarà a la part central de la composició, també personalitzat (dibuixat) de la forma en què ens digueu. Per exemple, en aquest treball que us mostrem d’exemple, els companys i companyes ens van indicar que dibuixéssim al company assegut en un tro i vestit de rei. La veritat és que amb tants detalls i tants treballadors i treballadores la caricatura va quedar genial.

Sens dubte que la caricatura com a regal original per jubilació sorprendrà al vostre company i companya. Aquest detall de jubilació li arribarà al cor i s’emocionarà de veritat. Feu la prova i si teniu una jubilació a la vora, regaleu una caricatura com a regal original per jubilació.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad