Il·lustracions per a empreses

Clients: Comanegra / Ediciones La Cúpula / Vicens Vives / Edicions 62 / Generalitat de Catalunya / Nestlé / Vermuts Miró / TV3 / Festival Internacional de Cinema de Catalunya / Festival Nits de Cinema Oriental | Obra publicada: On és l’Estel·la? Història de Catalunya (Comanegra) / Manicomio (Ediciones La Cúpula) / En Pau, l’Arnau i l’Anna (Revetlles amb Precaució, Generalitat)

Demaneu informació a través d’aquest formulari i us respondrem el més aviat possible:

De comformitat amb l’establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades en el sistema de tractament titularitat de XAVIER DOMINGUEZ CORTES amb CIF 33945741H i domicili social al CARRER SERRAT, 36 08506 CALLDETENES (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, XAVIER DOMINGUEZ CORTES informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes mencionats amb anterioritat. L’informem que el tractament de les seves dades està legitimat pel seu consentiment. XAVIER DOMINGUEZ CORTES informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que XAVIER DOMINGUEZ CORTES es compromet a adoptar totes les mesures raonables per a que aquestes se suprimeixin o rectifiquin sense tardança quan siguin inexactes. D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat y oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com el consentiment prestat per al tractament de les mateixes, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic xevidom@xevidom.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad