regal original 40 anys

Regal original per 40 anys

Celebrar un aniversari sempre és motiu de festa grossa i molt més quan arriben els 40 any. Un regal original per 40 anys és una de les nostres caricatures. Segurament si llegiu les nostres línies és perquè esteu cercant un regal que sigui realment original per amics, amigues o família. Doncs nosaltres us volem fer una proposta que creiem que us pot interessar. Seria regalar a la persona que fa els anys, una caricatura d’ell o ella. La caricatura pot ser individual i també us podem dibuixar a tots, familiars i amics amb la persona homenatjada. L’encàrrec que us mostrem va ser encarregat pel marit de la noia la qual cumplia els 40 anys.

Les nostres caricatures són personalitzades, és a dir, no només fem la caricatura en sí, sinó que també dibuixem a cada persona amb objectes que la puguin identificar. Així doncs en aquesta caricatura, el client va demanar que dibuixéssim a la noia llegint, amb unes banderoles (li encanten les festes) i llavors ell volia que el dibuixéssim amb uns cascs escoltant música i amb un volant per simular la seva professió. El nen petit el vam dibuixar amb unes joguines i que jugues també amb la mascota de la família, el seu gat. Quan ho vam pintar tot va quedar una caricatura súper xula perquè vam fer servir colors molt vius per arrodonir la feina. Sempre que fem una caricatura, abans passem l’esbós al client per si s’haguessin de fer canvis. Aquest és el moment per si cal canviar algun dibuix d’algun element o la semblança d’alguna persona.

Us dic les avantatges de regalar una caricatura. La primera: pot ser que la persona a qui li feu un regal, mai li hagin regalat una caricatura. La segona: si mai li han regalat una caricatura vol dir que la sorprendreu segur. Una caricatura és un regal per sempre i dura sempre, no es fa malbé. A més, és un regal creat exclusivament per aquella persona, per tant, és 100% personalitzat.

Si voleu veure algunes de les nostres feines ho podeu fer seguint aquest enllaç: www.xevidom.com

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad