regal original per entrenador

Regal original per entrenador

Quin regal original per entrenador us agradaria regalar? Feu-li a l’entrenador o entrenadora un regal de tot l’equip caricaturitzat. Aquest és un regal que segur que no oblidarà mai ja que cada vegada que vegi la caricatura pensarà en tots els bons moments aconseguits amb els jugadors o jugadores. Després de tan esforç entrenant per a ell o ella, aquest serà el millor premi i recompensa que li podreu donar. Una caricatura és un regal genial, diferent que moltes persones no ho contemplen com a regal i la veritat, amb totes les que estem fent, veiem que sempre emocionen al seu receptor o receptora.

Com que són caricatures de grup no les cobrem al preu que tocaria, sinó que per equips i entrenadors o entrenadores fem un preu especial perquè el regal no pugi molt pel vostre grup de pares i mares que feu l’encàrrec. Una altra cosa que us volíem destacar d’aquesta caricatura de grup especial és que sempre aconseguim les semblances (en alguns casos que no s’aconsegueixen, tornaríem a refer el dibuix). El conjunt de la caricatura un cop colorejada quedarà molt atractiu.

També si no teniu pressupost per una caricatura de grup, el podem dibuixar a l’entrenador o entrenadora sols i es poden posar totes les firmes dels membres de l’equip. Amb aquest regal tan original, segur que sorpreneu a l’entrenador que es posarà molt content o la entrenadora.

Des de l’Estudi Xevidom portem 20 anys fent caricatures i us assegurem que és un regal que mai ningú l’espera i sempre sorprèn de manera agradable. Una caricatura és un gran regal original per entrenador.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad