Idees per a regal

 • Regal original per aniversari

  Segur que mai us heu plantejat regalar una caricatura com a regal original d’aniversari. Doncs és un molt bon regal ja que és un regal exclusiu, creat per a ella. Si teniu una amiga especial i us fa gràcia regalar-li una caricatura, la farem molt detallada i molt ben treballada. Aquí us deixem un encàrrec que una amiga va demanar per una altra. Ens van demanar que a totes dues les dibuixéssim amb una estrella i un pastís dels 50 anys. La clienta ens va dir que la seva amiga va quedar súper contenta amb la caricatura. Animeu-vos a regalar una caricatura per aniversari!

 • Regal original per 18 anys

  Celebrar els 18 no és qualsevol festa, és festa grossa. Per aquest aniversari tan especial us proposem un regal que segur que no hi heu caigut, i que és sensacional: regala una caricatura personalitzada. En les nostres caricatures, dibuixem els objectes que defineixen a la persona (dels estudis, aificions, esports que practiqui…). Us assegurem que amb aquest regal per 18 anys, el noi o la noia quedaran totalment sorpresos, A més, una caricatura és un bonic record i un record per sempre!

 • Regals originals per aniversari

  Segur que no heu pensat mai que regalar una caricatura pot ser molt xulo per un aniversari. Nosaltres us volem brindar aquesta possibilitat amb les nostres caricatures. Com que les nostres caricatures són elegants i divertides al mateix temps (cosa que costa d’aconseguir) poden ser un excel·lent i únic regal fins i tot per a una persona gran. Aquí us deixem un treball que ens van encarregar per la mare que complia 80 anys i com a regal, a part de la caricatura, li van regalar un viatge als Fiords Noruegs. Va ser una bona manera de regalar el viatge, ella es va sorprendre i es va emocionar, segons ens va dir es va emocionar molt.

 • Regal original per company de feina

  Al passar tant temps a la feina, segur que heu fet amics i amigues. Si un d’ells se’n va i voleu tenir un detall súper xulo amb ell o ella, us proposem una caricatura de tots vosaltres com a regal i record que tindrà de tots vosaltres. Una caricatura de feina és un regal súper xulo. Cada vegada que la vegi, li vindran a la memòria els bons moments passats amb vosaltres.

 • Regal original per aniversari

  Cada vegada costa més fer un regal original i si sou detallistes, segur que voleu que aquest regal sorprengui de veritat.Aquí us presentem la nostra proposta: regalar a la persona que us importa, una caricatura d’ella que la defineixi. Normalment dibuixem a la persona amb objectes que la defineixin. Aquest objectes poden ser de la feina o bé d’aficions. En aquest cas, vam dibuixar a la noia amb tot de postits que la definien. Va quedar un treball molt ben fet, que incloia totes les característiques que va demanar el client.

 • Regal original per aniversari

  Moltes vegades ja no sabem què regalar per un aniversari. Per sort, tots i totes tenim de tot i per això, sempre busquem regals d’aniversaris diferents. Segur, segur que el regal diferent que us volem proposar nosaltres, no sabeu què es pugui fer i és sorprendre a qui fa anys amb una pàgina de còmic totalment personalitzada pel que fa al guió i les vinyetes. En aquest treball per a una noia que cumplia 20 anys, surten tots els detalls importants de la seva vida i les persones que són importants per a ella. No esperava ser sorpresa amb aquest regal exclusivament creat per ella. Si ja esteu tips dels típics regals us proposem que regaleu una pàgina de còmic personalitzada.

Més idees!

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad