Idees per a regal

 • Regal original per Sant Jordi

  Si sou dels que celebren el dia de Sant Jordi com el dia dels enamorats de Catalunya, nosaltres tenim una proposta que pot agradar molt a la teva parella: Us dibuixem, a partir de fotos, com a Sant Jordi i la princesa! Un regal totalment personalitzat que us farà recordar aquest sant Jordi tan especial. Regaleu la vostra caricatura com a Sant Jordi i la princesa a la vostra parella.

 • Regal original dia de la mare

  Us volem proposar, des del nostre estudi d’il·lustració, com a regal pel dia de la mare, un regal que segur que no us havíeu mai plantejat fer-lo: regaleu-li una caricatura d’ella i tota la família. Aquest és un dels regals més emotius i originals que podeu fer-li, és per sempre i sempre que la vegi li veureu un somriure a la cara. Regalar una caricatura és molt escaient en qualsevol celebració, ja que les nostres caricatures són molt elegants i al mateix temps divertides, un tàndem que costa aconseguir. Animeu-vos a regalar la vostra caricatura pel dia de la mare!

  Regal original pel dia de la mare

 • Regal original per jubilació

  Si esteu llegint el nostre text és perquè esteu buscant un regal original per una jubilació. Nosaltres us volem proposar les nostres caricatures. Poden ser d’ell i vosaltres o d’ell o ella en el lloc de feina, segons el pressupost que tingueu. El que us podem oferir són caricatures treballades fins a l´últim detall amb objectes de la seva feina i molt elegants i alhora divertides, una combinació genial. Regalar-li una caricatura suposarà que tingui un gran record de vosaltres quan la vegi i li vinguin a la memòria els bons moments passats amb vosaltres!

 • Regal original pel dia de la mare

  Vols sorprendre a la teva parella o la teva mare amb un regal ben original pel dia de la mare? Segur que no has pensat per res en el regal que et proposem: una caricatura de tota la família amb ella. Les caricatures són regals per tota la vida que provoquen una reacció sempre positiva. A més, les nostres caricatures estan cuidades fins a l`´ultim detall i són elegants, amb un to divertit i alegre. Aquest regal segur que no l’espera per res i l’emocionarà un munt.

 • Regal original pel dia de la mare

  Busqueu un regal original pel dia de la mare? Un regal que la pugui sorprendre i emocionar a la vegada? Us proposem que li regaleu una caricatura seva amb tota la família. Les nostres caricatures poden ser personalitzades, és a dir, us dibuixem amb objectes que us defineixin o bé, també, us podem dibuixar amb la vostra mascota i també podem fer el fons que ens dieu. A més, les nostres caricatures són fetes amb un estil elegant i divertit a la vegada. Sorpreneu aquest dia de la mare, us assegurem que triomfareu!