Idees per a regal

 • Regal original per 40 anys

  Si teniu a la vora un aniversari tan especial com és cumplir 40 anys, nosaltres us oferim un regal que emocionarà i sorprendrà a la persona que fa els anys és una caricatura d’ell personalitzada segons les idees que tingueu. Aquest regal, creat al 100×100 per vosaltres, segur que no el té i dura tota la vida. Cada vegada que miri la caricatura, li vindrà a la memòria els bons moments passats al vostre costat.

 • Retrats a llapis

  Al nostre estudi, hem incorporat un nou article. Es tracta de retrats en blanc i negre, fets a llapis. Si necessiteu un regal especial per a qualsevol celebració, regalar un retrat sempre sorprèn i quedarà com un bonic record vostre a la persona homenatjada. Regaleu els nostres retrats a llapis, sorprendreu segur! Aquí us deixem un retrat fet amb tècnica mixta (photoshop i llapis). Es tracta del retrat d’una mestra que es jubilava i les seves companyes buscaven un regal realment original.Vam convinar el seu dibuix amb un poema. Ens van fer saber que li va agradar moltíisim

 • Regal original per casament

  Si es casa una parella especial per a vosaltres i voleu sorprendre’ls realment amb un regal creat exclusivament per a ells, us proposem que els hi regaleu una de les nostres caricatures, de tots vosaltres juntament amb ells. Us assegurem que els hi farà molta il·lusió i la guardaran com un preciós record que perdurarà sempre. Les nostres caricatures són personalitzades, és a dir, us dibuixem amb objectes que us defineixin (feina, aficions, etc….). Sigueu originals i regaleu una caricatura.

 • Regal original per un aniversari

  Què millor que regalar una caricatura per sorprendre a la persona estimada? Us assegurem que és molt bona opció, ja que no s’ho pensarà i aquest regal serà el regal estrella on podeu sortir tots i totes a qui estimeu. Us assegurem que li farà molta il·lusió rebre-la. Animeu-vos a encarregaar una caricatura com a regal original d’aniversari!

 • Regal original per un aniversari

  De ben segur que si esteu llegint aquestes lletres es perquè esteu cercant un bonic i sobretot, original, regal d’aniversari. Doncs heu arribat a bon port. Des del nostre estudi, us proposem que li regaleu una caricatura, o bé individual, o bé de tots vosaltres juntament amb la persona. Les nostres caricatures estan molt ben treballades i cuidades fins a l’últim detall. És que us assegurem la sorpresa absoluta de la persona, una caricatura és un regal genial que no s’esperen i, a més, és un regal que és un preciós record per sempre! Regaleu les nostres caricatures com a regal original per aniversari.

 • Regal original 18 anys

  Si esteu llegint les nostres línies és perquè voleu que aquest 18è aniversari sigui especial de veritat i esteu buscant un regal que estigui a l’altura. Doncs heu arribat a molt bon lloc, us proposem que regaleu una caricatura de 18 anys personalitzada amb tot allò que agrada a la persona, per poder reflectir com és. Amb aquest regal encertareu segur perquè és totalment personalitzat i segur, segur que no se l’espera. Animeu-vos a encarregar la vostra caricatura per sorprendre!

Més idees!

CA