Idees per a regal

 • Regal original per casament

  Quan ens conviden a un casament, sempre busquem fer un regal original, poc vist que pugui sorprendre als nuvis. Normalment tots i totes tenim de tot i costa trobar un regal original per casament. Nosaltres, des del nostre estudi d’il·lustració, amb el temps que fa que ens hi dediquem, amb les caricatures per casament sempre hem triomfat perquè segur que els nuvis no s’esperen aquest regal sorprendent. Fem caricatures en tres àmbits de la festa de casament: caricatures com a regal original pels nuvis, caricatures que els nuvis regalen als convidats com a detall del casament i caricatures en viu i directe el dia del casament.

  Si sou amics dels nuvis segur que heu anat a parar a la nostra pàgina web buscant regalar alguna cosa diferent, original. Per aquest motiu us volem proposar que els hi regaleu una de les nostres caricatures. Una caricatura té molts punts per agradar ja que és un regal pensat per vosaltres pensant en ells, en el bon record que els hi voleu deixar el dia del casament. Una caricatura és un regal 100% personalitzat (segons les vostres idees, comencem cada encàrrec desde zero i no hi ha dues caricatures iguals). Amb el pas del temps, la caricatura adquireix valor ja que els vostres amics o familiars cada vegada que la vegin pensaran en vosaltres i la celebració del casament.

  Si sou els nuvis i voleu tenir un detall amb tots els vostres convidats i convidades us proposem que també els hi regaleu una caricatura seva com a agraïment per assistir al casament. Cada vegada que vegin la caricatura se’n recordaran de la vostra cerimònia, a més, les nostres caricatures són súper xules i personalitzades al 100% segons les vostres demandes.

  Pel que fa a casaments, també oferim caricatures en viu i directe. En Xevidom, el nostre dibuixant que té molta experiència, amb les seves línies aconseguirà la semblança de tots els convidats i convidades, i ells i elles tindran un bonic record del dia que van assistir a la vostra cerimònia. Us assegurem que és una bona idea llogar a un caricaturista perquè us faci caricatures.

  Si voleu fer-nos un encàrrec ho podeu fer enviant un mail a montse@xevidom.com i entrar a la web on veureu més dels nostres treballs. La nostra web és www.xevidom.com i allà veureu tots els últims encàrrecs que hem anat fent aquests mesos.

  Animeu-vos a encarregar un regal original per casament, trieu la modalitat que trieu us diem que tindreu èxit assegurat.

 • Regal original per aniversari

  En aquests moments, tothom té de tot i és per aquest motiu que costa trobar el regal perfecte. Des del nostre estudi d’il·lustració us volem proposar una caricatura com a regal original d’aniversari. Segurament a la persona a qui li heu de fer el regal no tingui cap caricatura (és probable). Per aquest mateix motiu volem reivindicar la caricatura com a regal totalment exclusiu per a la persona, creat al 100% segons les vostres indicacions. També és un regal que dura per sempre. Cada vegada que la persona a qui feu el regal miri la caricatura pensarà en tots els bons moments viscuts amb vosaltres. Per tant, amb la caricatura aconseguireu un dels objectius del regal: sorprendre de debò el cumpleañero o cumpleañera perquè segur que no s’espera una caricatura.

  La caricatura pot ser individual o bé amb els amics i familiars com és el cas d’aquest treball que vam fer per als familiars de la noia que hi ha al mig de la caricatura. La vam dibuixar juntament amb els seus fills, aficionats a la play i al mòbil. Juntament amb ella vam dibuixar la seva germana amb el seu cunyat, perruquera i fan de la cervesa. Juntament amb ells també vam dibuixar amics i un altre familiar. La clienta que ens ho va encarregar ens va fer saber que a ella li havia encantat la caricatura i que va estar molt sorpresa i contenta amb aquest regalàs.

  Si us interessa veure altres treballs, els podeu trobar a la web www.xevidom.com. Veureu que fem caricatures per a tot tipus de celebracions i festes. Per fer-nos una comanda envieu un email a montse@xevidom.com o bé ens podeu contactar pel 618824171. Abans d’acabar els treballs sempre passem un esbós per veure si són necessaris alguns canvis sobre la semblança de les persones o sobre algun detall de la personalització de la caricatura. El nostre propòsit és que quedeu satisfets amb l’encàrrec i que estigueu contents amb el resultat. Portem més de 20 anys fent caricatures i gairebé sempre encertem amb la semblança (si no és així, fem els canvis pertinents per solucionar-ho).

  En resum, encarregar una caricatura com a regal original d’aniversari és, sens dubte, un gran encert perquè és un regal que fem des de zero i personalitzat al 100% per a cada persona. No volem equivocar-nos però ara que tots tenim de tot, segur que la persona a qui heu de fer el regal, no té una caricatura i molt menys tan exclusiva amb tots els detalls.

  Així doncs, per la nostra part, us convidem a que feu un encàrrec perquè una caricatura és un regal genial per aniversaris.

  4o

 • Regal original per 18 anys

  Celebrar un aniversari sempre és motiu de celebració però encara ho és més si l’aniversari que celebreu és un 18è aniversari. Aquest nombre simbòlic marca el pas cap a l’edat adulta. La personalitat ja està formada i els nois i noies comencen una nova etapa. Per aquests motius, us volem proposar que regaleu per a un 18è aniversari, una caricatura. Amb la caricatura aconseguirem plasmar els gustos del noi o la noia, les seves aficions, estudis que cursa o esports que practica (tot allò relacionat amb el seu dia a dia). D’aquesta manera, ell o ella rebran un regal totalment personalitzat, creat exclusivament per a ells. Una caricatura, una altra avantatge que té com a regal original és que dura per sempre i amb el temps agafa valor. També amb la caricatura aconseguirem que el noi o la noia sempre us recordi. Cada vegada que vegi la caricatura segur que pensarà en vosaltres amb afecte i alegria.

  Per fer-nos un encàrrec ens podeu contactar per correu electrònic a montse@xevidom.com. La pàgina web encara no la tenim acabada però per correu electrònic o telèfon 618824171 us atendrem amb rapidesa. Si voleu veure la mostra dels nostres treballs us deixem l’enllaç a la nostra web www.xevidom.com. Allà hi trobareu una mostra dels nostres darrers encàrrecs. Un cop rebem l’encàrrec (el material explicant com hem de dibuixar la caricatura i les fotos del protagonista) realitzem un esbós i us el passem perquè comproveu que la caricatura ha quedat al vostre gust. Si hi ha canvis, els fem perquè la feina estigui al vostre gust.

  Sens dubte, amb el regal de la caricatura per a un 18è aniversari, el sorprendreu o la sorprendreu de debò (segur que no té cap caricatura). Les nostres caricatures són divertides però també molt elegants i sempre aconseguim la semblança amb la persona. Amb aquest regal ell o ella sabrà que us importa i que us heu esforçat a buscar un regal creat exclusivament per a ell o ella.

  En aquest cas d’aquesta caricatura com a regal original, ens van dir que el noi era fanàtic del Barça. Vam incloure un número 18 de color blau grana i el vam dibuixar amb la samarreta. Ell s’estava traient el carnet de conduir i el vam dibuixar al costat del seu estimat gos. Una de les seves aficions preferides és jugar amb la PlayStation. Quan vam passar l’esbós, el resultat va agradar i el vam passar a entintar amb el nou programa Krita. Els nostres treballs són digitals. Quan tenim la feina acabada us enviarem un arxiu llest per imprimir en qualsevol copisteria (us indicaríem el paper que heu de demanar).

  En resum, una caricatura com a regal original per a un 18è aniversari és el regal perfecte perquè pugueu sorprendre de debò el noi o la noia de debò. Segur que no té cap caricatura i amb aquesta aconseguireu reflectir la seva personalitat i les seves idees. També és un regal exclusiu al 100%, personalitzat tot el treball. Sens dubte, regalant les nostres caricatures com a regal original de 18 anys, encertareu de debò. ​​

 • Regalo original para 18 cumpleaños

  Celebrar un cumpleaños siempre es motivo de celebración pero aún lo es más si el cumpleaños que celebráis es un 18 cumpleaños. Este número simbólico marca el paso hacia la edad adulta. La personalidad ya está formada y los chicos y chicas empiezan una nueva etapa. Por estos motivos, os queremos proponer que regaléis para un 18 cumpleaños, una caricatura. Con la caricatura conseguiremos plasmar los gustos del chico o la chica, sus aficiones, estudios que cursa o deportes que practica (todo aquello relacionado con su día a día). De esta forma, él o ella recibirán un regalo totalmente personalizado, creado exclusivamente para ellos. Una caricatura, otra ventaja que tiene como regalo original es que dura para siempre y con el tiempo coge valor. También con la caricatura conseguiremos que el chico o la chica siempre os recuerde. Cada vez que vea la caricatura seguro que piensa en vosotros con cariño y alegría.

  Para hacernos un encargo nos podéis contactar por el mail montse@xevidom.com. La página web aún no la tenemos acabada pero por email o telefono 618824171 os atenderemos con rapidez. Si queréis ver la muestra de nuestros trabajos os dejamos el enlace a nuestra web www.xevidom.com. Allí encontraréis una muestra de nuestros últimos encargos. Una vez recibimos el encargo (el material explicando cómo tenemos que dibujar la caricatura y las fotos del protagonista) realizamos un esbozo y os lo pasamos para que comprobéis que la caricatura ha quedado a vuestro gusto. Si hay cambios, los hacemos para que el trabajo esté a vuestro gusto.

  Sin duda alguna con el regalo de la caricatura para 18 cumpleaños, lo sorprenderéis o la sorprenderéis de verdad (seguro que no tiene una caricatura)- Nuestras caricaturas son divertidas pero también muy elegantes y siempre conseguimos el parecido con la persona. Con este regalo él o ella sabrá que os importa y que os habéis esforzado en buscar un regalo creado exclusivamente para él o ella.

  En este caso de esta caricatura como regalo original, nos dijeron que el chico era fanático del barça. Incluímos un número 18 de color blau grana y lo dibujamos con la camiseta. El se estaba sacando el carnet de coche y lo dibujamos junto a su querido perro. Una de sus aficiones preferidas es jugar con la play stacion. Cuando pasamos el esbozo, el resultado gustó y lo pasamos a entintar con el nuevo programa krita. Nuestros trabajos son digitales.Cuando tenemos el trabajo terminado os mandaremos un archivo listo para imprimir en cualquier copistería (os indicaríamos el papel que tenéis que pedir).

  En resumen, una caricatura como regalo original para 18 cumpleaños es el regalo perfecto para que podáis sorprender de verdad al chico o la chica de verdad. SEguro que no tiene ninguna caricatura y con ésta conseguiréis reflejar su personalidad y sus ideas. También es un regalo exclusivo al 100%, personalizado todo el trabajo. Sin duda alguna regalando nuestras caricaturas como regalo original de 18 años, acertaréis de verdad.

 • Regal original per 50 anys de casats

  Celebrar ni més ni menys que els 50 anys de casats és un gran motiu per fer una gran festa. Tota una vida junts i els vostres familiars o amics ho celebren amb il·lusió, per això us volem proposar que els regaleu un regal que els farà moltíssima il·lusió: una caricatura d’ells juntament amb tota la família o amics. Els podem dibuixar brindant per a l’ocasió i amb un pastís amb un 50.

  Us proposem com a regal original per als 50 anys de casats, les nostres caricatures que són divertides però al mateix temps amables. Sempre (o gairebé sempre) aconseguim la semblança amb les fotos. Perquè tothom quedi content, sempre passem un esbós previ abans d’acabar la caricatura per si algun detall o persona no s’assembla a la seva foto. Si ens voleu contactar, ens podeu trobar a la web www.xevidom.com on podreu veure els nostres últims treballs. Podeu fer les vostres comandes per correu electrònic a montse@xevidom.com o bé pel mòbil 618824171 (Montse) i us atendrem amb ganes de fer per vosaltres una bona feina que us agradi.

  Regalar una de les nostres caricatures és una bona idea perquè una caricatura és un regal 100% personalitzat, encarregat expressament per al seu protagonista o protagonistes. Com us comentàvem anteriorment, les nostres caricatures són divertides però estan fetes amb un estil elegant que els dóna un toc de festa i alegria.

  En aquest últim treball, us mostrem al centre i brindant amb cava la parella homenatjada juntament amb la seva família, amics i també, com no, acompanyats pel seu estimat gat.

  Els clients que ens van fer l’encàrrec ens van fer saber que la seva caricatura com a regal original per als 50 anys de casats va tenir molt d’èxit. Així que si voleu sorprendre de debò, una caricatura és la solució.

 • Regal original per casament

  Assistir a un casament sempre és un plaer i més si es casen uns amics o familiars. Si esteu llegint aquestes línies és perquè segur que esteu buscant un regal original per a la celebració del casament. Nosaltres, des del nostre estudi d’il·lustració, us volem oferir la possibilitat de fer una caricatura de tot el grup d’amics juntament amb els nuvis. Aquest exemple que us mostrem ho vam fer així perquè els amics dels nuvis volien una caricatura de tot el grup junt amb ells i que fos original. Com que ells són molt amants de la natura, vam dibuixar a tots els amics i amigues i familiars a la copa d’un arbre. El resultat va quedar molt divertit i els amics ens van fer saber que als nuvis els va agradar molt el regal, van comentar que era súper original.

  Ja fa més de vint anys que ens dediquem a fer caricatures i us prometem que sempre han tingut èxit amb els nostres clients, perquè veuen en elles el potencial d’aconseguir que els nuvis es sorprenguin de debò (avui en dia, tothom té de tot menys una caricatura!). Una caricatura és un regal encarregat expressament per als nuvis, 100% personalitzat, que segur que els sorprendrà molt. A més, una caricatura és un record vostre que els nuvis tindran en un moment de gran celebració i importància, com és un casament. A més, les caricatures són un regal que dura per sempre i per tant un gran record que guanyarà valor amb el pas del temps.

  Per encarregar les vostres caricatures ens heu d’escriure un mail a montse@xevidom.com comentant-nos la vostra idea. A partir d’aquesta us presentarem l’esbós de la caricatura. Si hi ha canvis, els farem sense problemes. Una vegada estigui aprovat l’esbós ens dedicarem a acabar la caricatura. Com que treballem en digital, us passaríem l’arxiu de la caricatura preparat perquè el pugueu imprimir en qualsevol copisteria (ja us diríem quin paper demanar).

  Al final el resultat serà genial i aconseguireu el que us proposàveu per al regal, que els agradi molt i a més, cosa que costa avui en dia, que els sorprengui.

  Animeu-vos a contractar els nostres serveis per fer una caricatura estupenda com a regal original per a un casament.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad