Idees per a regal

 • Regal original per entrenador

  Segur que amb els vostres nens i nenes heu passat una temporada de( futbol, bàsquet, etc…)fenomenal i que esteu més que agraïts amb l’entrenador o l’entrenadora. Nosaltres us volem oferir la possibilitat de regalar-li un producte que és més que un objecte, és una caricatura de l’entrenador o entrenadora amb tot l’equip. D’aquesta manera tan original li fareu entendre que per tots vosaltres, ells o elles són grans professionals perquè tenen cura dels vostres nens i nenes i els hi ensenyen com millorar en l’esport,

  Imagina’t al teu entrenador o entrenadora favorits representats en un estil divertit i distintiu, rodejat d’elements que reflecteixin la seva passió i la dedicació pel seu equip. Cada traç està dissenyat amb cura per capturar la seva personalitat única i fer que aquest regal sigui inoblidable, un regal que a més, durarà per sempre.

  Cada vegada que l’entrenador o entrenadora vegi la caricatura pensarà en tots els bons moments passats durant la temporada.

  Per encarregar una caricatura, només has de visitar el nostre lloc web a xevidom.com i proporcionar una foto del teu entrenador i qualsevol detall especial que vulguis incloure. Nosaltres ens encarregarem dels detalls, assegurant-nos que la caricatura sigui un reflex autèntic i divertit del teu entrenador favorit.

  Aquest any, fes de l’últim dia de la temporada una celebració inoblidable amb una caricatura personalitzada de l’Estudi Xevidom. És un regal original i creatiu que captura l’essència del teu entrenador d’una manera única i especial.

 • Regal original per aniversari

  Quan s’apropa l’aniversari d’un ésser estimat, trobar el regal perfecte pot ser tot un repte. És per això que et proposem una idea única i memorable: una caricatura personalitzada de l’Estudi Xevidom.

  Imagina’t a tu o a l’ésser estimat representat en un estil divertit i distintiu, envoltat de detalls que reflecteixin la seva essència i els moments més estimats. Cada traç està dissenyat amb cura per capturar la personalitat única i fer que aquest regal sigui inoblidable.

  Una caricatura per a un aniversari és més que un simple obsequi; és una manera de celebrar la persona i els moments compartits junts. Aquest regal transmet l’amor i l’apreci que sents per l’ésser estimat, i es converteix en una obra d’art que durarà tota la vida.

  Per encarregar una caricatura, només has de visitar el nostre lloc web a xevidom.com i proporcionar una foto de la persona celebrada i qualsevol detall especial que vulguis incloure. Nosaltres ens encarregarem dels detalls, assegurant-nos que la caricatura sigui un reflex autèntic i divertit de la persona homenatjada.

  Aquest any, fes de l’aniversari una celebració inoblidable amb una caricatura personalitzada de l’Estudi Xevidom. És un regal original i creatiu que captura l’essència de l’ésser estimat d’una manera única i especial.

 • Regal original per aniversari


  Quan s’aproxima un aniversari especial, trobar el regal perfecte pot ser tot un repte. Per què no considerar una caricatura personalitzada com a opció única i memorable? A l’Estudi Xevidom, tenim l’experiència i la passió necessàries per crear caricatures que capturin la essència i la personalitat de la persona celebrada.

  Imagina’t a tu o a l’ésser estimat representat en un estil divertit i distintiu, envoltat de detalls que reflecteixin la teva essència i els teus moments més estimats. Des de les teves aficions preferides fins als teus somriures característics, cada traç està dissenyat amb cura per crear una obra d’art que serà apreciada i recordada durant anys.

  Una caricatura per a un aniversari és més que un simple regal; és una manera de celebrar la persona i els moments compartits junts. És una oportunitat de capturar la seva personalitat única i immortalitzar-la en una obra d’art que durarà tota la vida.

  Per encarregar una caricatura, visita el nostre lloc web a xevidom.com i proporciona una foto de la persona celebrada i qualsevol detall especial que vulguis incloure. Nosaltres ens encarregarem dels detalls, assegurant-nos que la caricatura sigui un reflex autèntic i divertit de la persona homenatjada.

  Aquest any, fes de l’aniversari una celebració inoblidable amb una caricatura personalitzada de l’Estudi Xevidom. És un regal que transmet l’amor i l’apreci que sents per la persona, capturant la seva essència de manera única i especial.

 • Regals originals per mestres

  A l’acabar cada curs escolar, és tradicional mostrar gratitud als mestres per la seva dedicació i esforç en el creixement dels seus alumnes. En lloc d’optar per un regal convencional, per què no considerar una caricatura personalitzada com a mostra única i significativa d’agraïment?

  A l’Estudi Xevidom, creem caricatures que captiven l’essència i la personalitat de cada individu. Imagina el teu mestre representat en un estil divertit i distintiu, envoltat d’elements que reflecteixen la seva personalitat i el seu estil d’ensenyament. Des del seu escriptori fins als gestos característics, cada detall es cuida amb cura per crear una obra d’art que serà apreciada i recordada durant anys.

  Una caricatura del mestre al final del curs és una manera encantadora de dir “gràcies” i deixar una empremta duradora. A més, incorporar elements específics de l’aula o referències a moments memorables de l’any escolar converteix la caricatura en una forma de preservar records preuats.

  Per encarregar una caricatura, simplement visita el nostre lloc web a xevidom.com i proporciona una foto del mestre i qualsevol detall especial que vulguis incloure. Nosaltres ens encarregarem de la resta, assegurant-nos que la caricatura sigui un reflex autèntic i divertit del teu mestre preferit.

  Aquest any, celebra el final del curs escolar d’una manera única i memorable amb una caricatura personalitzada del mestre. És un regal que els recordarà l’impacte positiu que han tingut en la vida dels seus alumnes i l’agraïment sincer que se’ls té.

 • Regals originals per mestres

  Sabeu quin és un regal que pot sorprendre als mestres dels vostres nens i nenes? Doncs una caricatura del mestre o la mestra fent classe. Com a regal original de final de curs, us assegurem que li agradarà moltíssim. En la caricatura reflectirem com és el docent donant classe davant una pissarra. Si voleu li podem escriure la dedicatòria que ens digueu a la pissarra.

  Una caricatura és un regal que sempre sorprèn perquè és un regal que no és vist, ningú a qui li pregunteu s’espera que li regalin una caricatura. Per tant, és un regal que aconsegueix el que es busca: sorprendre a la persona a qui li regaleu. A més és un regal creat exclusivament per aquella persona, és un regal 100% personalitzat segons les vostres indicacions.

  Per a un mestre o mestra, rebre una caricatura d’ell o ella fent classe farà que s’emocioni ja que valorarà que heu pensat en ell o ella per aquest regal tan especial. Els mestres durant el curs demostren sempre la seva professionalitat, aconseguint que els alumnes adquireixin nous coneixements.

  Regaleu-li aquest regal original per mestres, una caricatura creada exclusivament per a ells o elles.

 • Regal original per 18 anys

  Us volem oferir un regal original pels 18 anys ja que la celebració dels divuit anys és motiu de festa i celebració grosses. La persona estimada arriba a l’edat adulta i si la coneixeu o l’heu vist crèixer segur que per aquests divuit anys li voleu fer un regal que la sorprengui. Doncs heu arribat a un bon lloc, perquè des del nostre estudi d’il·lustració, us volem proposar que li regaleu una caricatura per vàrius motius. Primerament, segur que ell o ella no té una caricatura. Segonament, aquest regal sempre sorprèn ja que ningú se l’espera. Tercer motiu, és un regal totalment personalitzat, ja que és creat exclusivament per la persona segons les vostres indicacions.

  Les nostres caricatures són personalitzades, és a dir, no només fem la caricatura sinó que també el o la dibuixem amb objectes que la defineixin. Aquests objectes poden ser dels seus estudis, aficions que tingui, esports que practiqui. També si té una mascota la podem dibuixar, sempre és emotiu que surtin els animals.

  La caricatura, amb tots aquests detalls, quedarà molt ben acabada i aconseguireu que ell o ella s’emocionin de veritat. Cada vegada que ell o ella vegi la caricatura li vindran a la ment tots els bons moments passats amb vosaltres, us assegurem que les caricatures tenen aquest màgic poder! Doncs des del nostre estudi us convidem a que li feu aquest regal al noi o la noia que faci els 18 anys

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad