Idees per a regal

 • Regal original per 40 anys

  Si sou amics i amigues d’una persona molt especial que fa 40 anys, nosaltres tenim una proposta de regal que li pot encantar i sorprendre a la vegada, pot ser un regal d’ella amb la seva família al voltant. En aquest encàrrec que us mostrem, una noia no sabia què regalar a la seva amiga i va parlar amb nosaltres perquè féssim aquesta caricatura d’ella i la seva família. Val a dir que es va emocionar molt quan la va veure.

 • Regal original de jubilació

  Si esteu al nostre bloc és perquè esteu buscant un regal que sigui realment original per regalar al vostre company o companya que es jubila. Nosaltres fugim de les típiques plaques grises i us proposem que els hi regaleu una caricatura d’ell o ella al seu lloc de treball o bé una caricatura conjunta amb tots vosaltres. Amb la nostra caricatura triomfareu, segur que no l’espera, us ho assegurem. Les moltes caricatures que hem estat fent per a jubilacions, han tingut molt bona acollida. Animeu-vos a encarregar la vostra.

 • Regal original per 25 anys de casats

  Fer un regal ben original pels 25 anys de casats pot resultar complicat si amb aquest regal busqueu l’originalitat. Des del nostre estudi d’il.lustració us proposem que regaleu a la parella una caricatura de les nostres. Us ho proposem perquè sabem que fent aquest regal encertareu de veritat. Les nostres caricatures son divertides i molt elegants, una gran combinació. El treball que us presenteu és un encàrrec que ens va fer una noia pel matrioni dels 25 anys de casats. Els vam dibuixar copiant la foto original del casament. Val a dir que, segons ens van fer saber, la caricatura els hi va agradar molt.

 • Regals originals de casament

  Des de l’estudi Xevidom us oferim il·lustracions i caricatures pel vostre casament. Si sou els nuvis, el vostre recordatori amb les nostres caricatures serà genial i tothom es soprendrà. Aquí us deixem un encàrrec que ens va fer aquesta parella i que va sorprendre a tots i totes les convidades del casament. Sigueu originals i encarregueu la vostra caricatura com a invitació de casament.

 • Regal original per aniversari

  Moltes vegades quan arriba un aniversari ja no sabem què regalar i acabem regalant les mateixes coses de sempre. Nosaltres us volem indicar com a regal molt original, una caricatura de la persona. Us oferim les nostres caricatures, que són divertides i alhora molt elegants i a més a més, són personalitzades, és a dir dibuixem a la persona amb objectes que la defineixin. En aquesta caricatura feta per uns 25 anys d’un noi, el vam dibuixar amb la seva afició preferida, jugant a bàsquet i també el vam dibuixar amb els seus dos gats. La famíia ens va fer saber que aquest regal li va agradar molt. Regala diferent i regala una de les nostres caricatures.

 • Regal original pels 18 anys

  Cumplir els 18 és motiu de festa grossa i segur que esteu cercant un regal que sigui súper especial ja que per això heu arribat a la nostra pàgina. Us oferim la possibilitat de fer una caricatura a mida per la persona que fa anys. La caricaturitzem (amb estil elegant i divertit) amb tots els objectes que la defineixin, com estudis que fa, aficions, esports que practica, música que escolta…ah i també la seva mascota. Amb aquest regal que quedarà molt xulo penjat a la paret de casa, sempre que el miri pensarà en vosaltres i també en com ha viscut els 18. Animeu-vos a encarregar diferent i regaleu una caricatura personalitzada pels 18 anys!

Més idees!

CA