Idees per a regal

 • Regal original per 18 anys

  Els 18 marquen l’inici de la vida adulta de tots els i les adolescents, és un moment especial de la vida i com a tal, mereix un regal que estigui a l’altura: una caricatura. Nosaltres fem les caricatures personalitzades, és a dir, caricaturitzem la persona però també la dibuixem amb objectes que la identifiquin: d’aficions, esports que practiquin, o també podem dibuixar la seva mascota. Aquest regal tan emotiu i creat exclusivament per a ell o ella, sempre que el vegi, pensarà en vosaltres!

 • Regal original de jubilació

  Un grup de treballadors es van posar en contacte perquè volien fer un regal de jubilació per una persona de l’empresa. Nosaltres vam agafar les aficions d’ell i a partir d’una foto en què es veiés bé la cara, el vam caricaturitzar tal com veieu. Els treballadors de l’empresa van estar molt contents i contentes amb el resultat final

 • Orles infantils

  Ja tenim el juliol a tocar de la porta. Si esteu llegint les nostres lletres, és perquè esteu cercant fer una orla pels alumnes de la vostra escola. Nosaltres destaquem de la resta d’empreses perquè dibuixem el fons que volgueu, és totalment personalitzada. Podem dibuixar la vostra escola, una classe o un pati o el tema que vulgueu. Us assegurem que amb les nostres orles personalitzades quedareu molt contents i contentes.

 • Regal original per 18 anys

  Un noi o noia estimada estan a punt de fer 18 anys i voleu fer-los un regal realment poc vist i molt original? Doncs des del nostre estudi us oferim un regal alternatiu i molt especial, creat exclusivament per a ell o ella: una caricatura personalitzada. Les nostres caricatures defineixen a la persona amb tots els objectes que creieu que fan que siguin ells o elles. Els objectes poden ser d’estudis, aficions, música que escolti, esports que practiquin. El o la podem dibuixar acompanyat de la seva mascota, etc…

 • Orles infantils per final de curs

  Ara sí que el final de curs està a tocar. Nosaltres, des del nostre estudi, elaborem unes orles súperxules: són personalitzades, és a dir, podem dibuixar de fons allò que ens indiqueu, com un espai de l’escola o bé dibuixos que tractin sobre els temes que ens dieu. Segur que aquestes orles seran un bon regal per celebrar que el curs ha anat súperbé. Tant mestres com alumnes quedaran contents i contentes amb el resultat.

 • Orles per final de curs

  Gairebé toquem el final del curs amb els dits però encara hi sou a temps d’encarregar la vostra orla per a final de curs. En les nostres orles situem a nens i professors en un espai de la vostra escola. Per això són personalitzades i creades exclusivament per a vosaltres. Aquest és el detall que ens distingeix d’altres empreses que també fan orles. Quedareu contents i contentes amb el resultat.

Més idees!

CA