Idees per a regal

 • Regal original per final de curs

  Els mestres i les mestres han estat els autèntics herois i heroïnes durant aquesta pandèmia, perquè han protegit als vostres nens i nenes i els han cuidat encara més del que fan normalment. Per això, us proposem que els hi regaleu una caricatura, o bé d’ell o ella sols fent classe o una caricatura d’ells amb tot el grup de classe. Aquest regal com a final de curs, segur que no se l’esperen, els sorprendreu de veritat, us ho assegurem.

 • Orles per final de curs

  Si teniu previst regalar orles per la festa de final de curs, nosaltres us presentem la nostra proposta: les orles personalitzades, que vol dir, que la vostra orla tindrà un fons creat expressament per a vosaltres, per tant, serà una orla única i exclusiva. Els nostres dibuixos són molt escaients i bonics i agradaran tant a mestres com a alumnes.

 • Regal original entrenador

  Voleu que els entrenadors o entrenadores dels vostres fills o filles estiguin súper contents pel regal que els hi feu durant el final de temporada? Doncs tenim la proposta perfecta per aconseguir-ho: regaleu-los-hi una caricatura d’ell o ella amb tot l’equip. Si no teniu pressupost per tot l’equip, també li podeu regalar una caricatura individual d’ell o ella entrenant. Segur que li farà molta il·lusió, us ho assegurem!

 • Regals originals per entrenadors

  Ssi voleu fer un súper regal que faci molta il·lusió als entrenadors o entrenadores dels vostres fills i filles, nosaltres us proposem el regal estrella: Regaleu-li una caricatura de tot l’equip i ell o ella o també, si teniu un pressupost més baix, li podeu regalar una caricatura d’ell o ella sols entrenant. Us assegurem que aquest regal personalitzat al 100% no se l’espera. Animeu-vos a fer aquest regal al vostre entrenador o entrenadora.

 • Regal original per mestra

  Ja tenim a la vora el final de curs i segur que esteu pensant en fer un regal a la mestra o mestre dels vostres nens i nenes. Com que sempre han estat al peu del canó, us volem proposar que els hi regaleu una caricatura. La caricatura pot ser del mestre o la mestra amb tota la classe o també, si teniu menys pressupost, li pot encantar una caricatura d’ell o ella sols fent classe. Aquest és un regal creat exclusivament per a ells que els hi farà molta il·lusió i sempre que el vegi, pensarà en vosaltres.

 • Regals originals per mestres

  Estem acabant el curs i segurament esteu cercant un regal xulo i diferent per regalar als mestres i les mestres dels vostres nens i nenes. Nosaltres us oferim un regal 100% personalitzat: una caricatura. Podeu encarregar-nos una caricatura d’ell o ella amb tota la classe o bé una caricatura del mestre o la mestra, individual. Tant una com l’altra sempre triomfen molt perquè són regals que ell o ella guardaran per sempre i pensaran sempre en vosaltres quan vegin la caricatura.

Més idees!

CA