Idees per a regal

 • Regal original per a entrenadors i entrenadores

  Aquest any, la temporada ha estat difícil degut al coronavirus. Si la voleu acabar bé, i molt bé, us proposem que regaleu una de les nostres caricatures d’equip a l’entrenador o entrenadora dels vostres fills i filles. Aquest regal servirà per premiar tot l’esfoç i per fer-los-hi saber que esteu agraïts per la seva feina. Animeu-vos a regalar original per aquest final de temporada, regaleu a l’entrenador o entrenadora una caricatura de tot l’equip!

 • Regal original per 40 anys

  Segur que a la persona a qui li feu un regal pels seus 40 anys, no s’espera que li regaleu una caricatura i a més, una de súper xula. Les nostres caricatures capten la semblança de la persona i a més són personalitzades, és a dir, dibuixem a les persones amb objectes que els identifiquin. Així queda un treball rodó que sorprendrà segur. Us deixem un treball que vam fer per una noia que va encarregar una caricatura de la seva parella, que és un químic al qual li agrada la bicicleta. El resultat va ser que el regal va triomfar, tot un èxit!

 • Regal original per mestre per final de curs

  Enguany aquest curs ha estat perjudicat per culpa del coronavirus, però tots els mestres i totes les mestres han cuidat molt bé als petits de la casa. Per això, us proposem per aquest final de curs, que per homenatjar als mestres els hi regaleu una caricatura d’ells o elles fent classe. Us assegurem que amb aquest regal totalment personalitzat sempre tindran un bon record de vosaltres i els vostres nens i nenes!

 • Regals originals per final de curs

  Aquest curs ha estat accidentat degut al coronavirus. Els vostres nens i nenes són molt valents i també els mestres enguany han fet una tasca extraordinària, per això, com a regal original de final de curs us proposem que regaleu als i les mestres una caricatura amb tota la classe, que també serà un bonir record per a tots els nens i nenes. Sigueu originals i regaleu per a final de curs les nostres caricatures com a regals originals!

 • Regals originals per entrenadors

  Ja tenim el fi de temporada aquí i segur que esteu buscant un regal original pels entrenadors o entrenadores dels vostres fills o filles. Doncs heu arribat a un bon lloc perquè us volem proposar que regaleu una caricatura de tot l’equip. Segur que s’emocionarà moltíssim. A més, aquest ha estat un any difícil pel coronavirus i amb aquest regal podeu donar-li molta alegria als vostres nois i noies i als vostres entrenadors i entrenadores!