regal original aniversari

Regal original per aniversari

Un aniversari d’una persona estimada sempre és una gran ocasió per fer una bonica celebració. Normalment els regals els fem amb il·lusió i sempre busquem destacar i sorprendre al homenatjat. Avui en dia, tothom té de tot i la veritat és que costa escollir trobar un regal que sigui realment original. Si ens esteu llegint ara és perquè el què voleu regalar sigui una cosa no vista, una cosa que no tingui la persona que celebra els anys. Segur o quasi segur (no es pot afirmar mai) que no té una de les nostres caricatures súper xules i personalitzades fins al mínim detall. Les nostres caricatures són divertides i també molt alegres, però també són elegants i estan molt ben treballades. El que destaca en elles és que, gràcies a la vostra participació, no només fem la caricatura sinó que també aconseguim captar l’essència de la persona, que segur que vosaltres coneixeu molt bé. Així doncs les nostres caricatures sense ser modestos, són petites obres d’art que transmeten la personalitat del qui fa anys. Com ho aconseguim? Doncs el dibuixem a ell o ella amb tot d’objectes que defineixin com és, per exemple, objectes de les seves aficions i també poden ser de la seva feina, o d’un esport que practiquin. També solem dibuixar molta gent amb la seva mascota (sí, amb les mascotes també aconseguim la total semblança:))

Així doncs una caricatura és un regal genial perquè cada vegada que la persona la vegi, li vindran al cap els millors moments passats al vostre costat. Amb el pas del temps doncs no passarà de moda sinó que guanyarà valor. A més, la persona a qui li regaleu sabrà que per a vosaltres ella és molt especial ja que escollir un regal com aquest denota que la persona us importa molt.

Com treballem?

Necessitem dues fotos de la cara de la persona, que es vegi bé, a bona resolució i que no porti ni ulleres de sol ni gorres o barrets. A partir del material el que fem és fer un esbós previ on intentem captar els trets més característics, com poden ser els ulls o els llavis. De fet captem la mirada i el somriure (normalment totes les fotos que rebem és de la persona rient perquè solen ser de celebracions). Llavors us passem l’esbós i serà el moment en què vosaltres o ens doneu el vistiplau o ens dieu quins canvis creieu que s’han de fer. Nosaltres farem tots els canvis necessaris per tal que el resultat final sigui com vosaltres ens demaneu.

Ens podeu enviar tot el material a montse@xevidom.com (la pàgina web encara no està preparada per rebre comandes). Si voleu veure les nostres últimes feines us passarem la web (www.xevidom.com).

Així doncs, des d’aquí, que ja portem vint anys fent caricatures, us recomanem que us llanceu i encarregeu una caricatura ben personalitzada i xula per aquella persona a la que volgueu sorprendre. Li encantarà, us ho assegurem!

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad