Ideas para regalo

 • Regal original aniversari

  Si voleu fer un regal que no sigui els típics de sempre, heu arribat a bon lloc: us proposem que regaleu a la persona una caricatura. En aquest exemple que us posem veureu que les nostres caricatures estan treballades fins a l´últim detall. Els companys de feina li van regalar aquesta caricatura per l’aniversari del seu company. Vam aconseguir la semblança totalment i ens van fer saber que a ell, li va agradar molt. No us hi penseu més, el regal d’una bona caricatura el o la sorprendrà de veritat!

 • Regal original per jubilació

  Si se us jubila un company de feina molt estimat per vosaltres i no li voleu regalar els típics regals de jubilació avorrits de sempre, us proposem que li regaleu una de les nostres caricatures com a regal original per jubilació. El sorprendreu segur i aquest serà un regal que durarà per sempre i cada cop que el vegi pensarà en els bons moments passats amb vosaltres. Animeu-vos a encarregar una caricatura pel seu aniversari, li agradarà moltíssim.

 • Regal original 50 anys

  Celebrar els 50 és una gran festa i com a tal, ha de tenir un regal que estigui a l’altura. Si voleu que la persona que fa 50 anys es sorprengui, us proposem una de les nostres caricatures divertides però alhora elegants. No tingueu cap dubte, un regal original de 50 anys com una caricatura és un regal que perdura per sempre. La persona, cada vegada que miri la caricatura, pensarà en els bons moments que ha passat al vostre costat. Un bon regal original de 50 anys, una caricatura.

 • Regalo original para cumpleaños

  Segur que mai hauríeu pensat que podeu regalar una caricatura a la persona estimada. Nosaltres us proposem aquesta opció perquè sabem que amb ella sorprendreu segur, la persona que l’ha de rebre s’espera tot menys això. Us assegurem que li farà molta il·lusió i serà un regal que guardarà per sempre i li vindran bons records de vosaltres. Animeu-vos a regalar una caricatura com a regal original per aniversari

 • Regalo original para cumpleaños

  Trobar un bon regal original per aniversari, a vegades és difícil però no impossible. Segur que no us heu plantejat regalar una caricatura a la persona que fa anys. Doncs és 100% personalitzat i únic per la persona. A més les nostres caricatures són personalitzades, és a dir, dibuixem a la persona amb objectes que la representin com poden ser objectes de la feina o aficions. Us suggerim que us decidiu per aquest regal original per aniversari, perquè sorprendrà i agradarà a laa vegada. No en tingueu cap dubte!

 • Regalo original para cumpleaños

  Què us semblaria fer una caricatura com a regal original d’aniversari? Segur que mai se us hagués ocorregut fer un regal així, tan original i sorprenent. Una caricatura com a regal original d’aniversari és un triomf segur ja que primer aconseguireu fer l’efecte sorpresa i a més, la persona es veurà molt bé en la caricatura perquè les nostres caricatures són divertides però també molt elegants. Us deixem un treball que vam fer on vam personalitzar la noia segons les indicacions que ens va dir el client. Aquest regal original per aniversari va triomfar!

Més idees!

ES
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad