Ideas para regalo

 • Regal original aniversari

  Tots ja tenim de tot i és difícil fer un regal per aniversari que realment sorprengui a la persona. Si voleu fer aquest regal sorpresa, us proposem que li regaleu una de les nostres caricatures. Pot ser de la persona sola, o d’ella amb tots vosaltres. Us assegurem que li encantarà veure’s amb tots i totes i que sempre tindrà penjada la caricatura per rememorar tots els bons moments passats. Animeu-vos a ser originals quan regaleu, regaleu les nostres caricatures!

 • Regals per companys de la feina

  En la majoria dels casos, passem moltes estones amb els companys de feina i a la llarga, acabem fent amistat amb ells i elles. Si canvien de feina i voleu tenir un bonic detall amb ells, el que us proposem que els hi regaleu és una caricatura. Depenent del vostre pressupost a la caricatura hi pot sortir ell o ella amb tots i totes vosaltres o bé, podem fer una caricatura d’ell o ella al lloc de feina. Animeu-vos a ser originals, cada vegada que miri la caricatura li vindran a la ment els moments bons passats amb vosaltres. Serà un regal que guardarà per sempre

 • Regal original per a jubilació

  Quan un compay o companya de feina, amb el qual heu passat molt bones estones, es jubila, segur que busqueu fer-li el regal més original per la jubilació. Oblideu les grises plaques de sempre i opteu per una de les nostres caricatures. En aquesta entrada us deixem un exemple d’unes mestres que van regalar a la seva companya que es jubilava, una caricatura d’ella explicant contes als nens amb aquest titella. Ens van fer saber que els hi va agradar moltíssim!

 • Regal original noces d’or

  Celebrar els 50 anys de casats és per celebrar una gran festa. Ara que el coronavirus ens ha deixat una treva és el moment que encarregueu un regal súper original per aquesta especial celebració: una caricatura del matrimoni conjuntament amb la família. Us assegurem que s’emocionaran perquè és un regal totalment creat per a ells i a més, les nostres caricatures són elegants i divertides al mateix temps. Segur que aquest regal no se l’esperen i els sorprendreu

 • Regals originals per aniversari

  Segur, segur que no us heu plantejat mai que una caricatura pugui ser un regal súper diferent i original per aquell aniversari d’una persona especial. Amb molta seguretat us oferim aquesta alternativa als regals avorrits de sempre, ja que sempre tenim bon feedback de la feina feta. Us deixem un exemple on veureu que les nostres caricatures són personalitzades i per tant, encara molt més especials. A més, són un record per tota la vida i quedaran genials penjades a la paret de la casa o oficina d’aquella persona.

 • Orlas originales para fin de curso

  Som la única empresa d’orles, que les fa personalitzades. És a dir, podem dibuixar de fons la vostra escola o la temàtica que proposeu, quedant així una orla personalitzada al 100%, que servirà com a bonic record d’aquest curs difícil a causa del coronavirus. Us prometem que amb aquest regal per a final de curs enamorareu nens i nenes i mestres.

  Orla creada exclusivament per a l’Escola Jacint Verdaguer

Més idees!

ES