Ideas para regalo

 • Regal original per casament

  Si esteu llegint aquestes línies és perquè esteu cercant un regal que sigui original pel casament de familiars o amics. Nosaltres us volem donar una idea genial: regaleu-li una caricatura de tot el grup juntament amb ells. Com que les nostres caricatures són personalitzades, us podem dibuixar amb elements de la feina o aficions i/o amb les vostres mascotes. Aquí us deixem un exemple de com queden les caricatures per casament!

 • Regal original per company de feina

  Treballeu amb un company o companya de feina i us aveniu molt? Ell o ella pleguen i li voleu fer un regal que faci que sempre s’enrecordi de vosaltres?Doncs aposteu per un regal que és súper original i que segur que no s’espera: una caricatura al seu lloc de treball. D’aquesta forma us recordarà sempre amb un somriure i li vindran a la memòria tots els moments bons que va passar al vostre costat. Encarregueu-nos una de les nostres caricatures per sorprendre!

 • Regal original per casament

  Segur que si esteu a la nostra pàgina és perquè voleu fer realment un regal original als nuvis. Nosaltres us presentem la nostra opció de regalar-los-hi una de les nostres caricatures, Els hi farà molta il·lusió veure’s dibuixats al vostre costat. Aquest serà un gran regal de casament, que els sorprendrà i del qual sempre en tindran el record. Regaleu les nostres caricatures per casament!

 • Regal original per 60 anys

  Avui en dia costa molt trobar, per fer un regal d’aniversari, un regal que sigui realment original. Nosaltres fa molt de temps que ens dediquem a fer caricatures i amb el feedback que hem obtingut, us podem dir que a la persona a qui li feu el regal, segur que no té cap caricatura seva (i si la té no és tan xula com les que fem nosaltres). Regalar una caricatura és fer un regal exclusiu al protagonista; és un regal que dura per sempre i a més. cada vegada que miri la caricatura, pensarà en vosaltres. Pel que fa al nostre estil, us comentem que les nostres caricatures són elegants i divertides al mateix temps i també estan cuidades fins a l’últim detall. Aquest treball mostra l’energia de la protagonista que compleix 60 anys (aquest regal li van fer els seus familiars). A veure si us agrada el resultat!

 • Regalo original para cumpleaños

  Regalar una cosa que no sigui el mateix de sempre és realment possible? Es pot trobar un regal, que a més de sorprendre sigui súper xulo i personalitzat per la persona a qui li regaleu? Si regaleu una de les nostres caricatures per aniversari, us assegurem que sorprendreu. Les nostres caricatures són personalitzades, és a dir, podem dibuixar a cada persona amb objectes que la defineixin. Les nostres caricatures són molt bona opció, perquè són divertides però també molt elegants i estan treballades fins l´últim detall.

 • Regals originals per 50 anys

  Si teniu a la vora l’aniversari d’una persona estimada i esteu cercant un regal que sigui realment original, una cosa que no tingui, us volem proposar les nostres caricatures. Són personalitzades, és a dir, dibuixem a la persona amb objectes que l’identiquin, allò que el fa ser únic. En aquesta caricatura que ens van demanar la mare de la família, surten tots i ell al fons amb un hort i un 50 com una col. Van sortir tots en aquest ambient tan important pel pare. Val a dir, que van quedar molt contents amb el resultat!

Més idees!

ES