Ideas para regalo

 • Orlas per final de curs

  A l’estudi Xevidom ens agrada molt que arribi el bon temps (no només per les vacances, que també) sinó també perquè arriba final de curs i ens agrada molt fer les orles de les escoles. Una orla és un regal súper original per celebrar el final de curs i les nostres, a més d’estar molt ben dibuixades, són personalitzades, és a dir, podem dibuixar la vostra escola com a fons (pati, clase concreta) o també dibuixar sobre el nom de la clase o un tema que hagin tractat durant el curs. Us assegurem que si ens feu l’encàrrec, el resultat serà genial.

 • Regalo original para maestros

  Ja s’acosta el final de curs i segur que entre tots els pares i mares, esteu buscant idees per fer un regal al mestre o la mestra dels vostres nens i nenes. Si heu arribat a la nostra web és que esteu cercant un regal que sigui realment original, poc vist i que els pugui sorprendre. Des del nostre estudi ens agrada molt quan arriba el final de curs per tots els regals que ens demanen per mestres. El regal que més triomfa és una caricatura on surti ell o ella davant una pissarra i que en aquesta pissarra hi hagin tots els noms dels nens i les nenes de la classe. Una caricatura és un regal molt emotiu, ja que a través d’ella, donareu les gràcies als mestres per la seva feina i estem segurs que sabran apreciar aquest regal.

  En l’encàrrec que vam fer per aquests pares i mares, els noms dels nens i nenes apareixen escrits en bates de colors als penjadors. Cada vegada que miri la caricatura li vindran a la ment els bons moments passats amb els vostres fills i filles. Aquest regal serà un regal que durarà per sempre i que a més, de ben segur que al mestre o la mestra mai li han regalat una caricatura seva de part dels seus alumnes.

  Per encarregar la vostra caricatura, envieu-me un mail a montse@xevidom.com i dieu-me com hem de dibuixar al mestre o la mestra. Si ens passeu tres fotos on se’ls hi vegi bé la cara, de seguida farem l’esbós que us enviarem abans d’acabar la feina, per si hi hagués algun canvi a fer. Us animem a encarregar la vostra caricatura com a regal original per mestres per aquest final de curs. Sorprendreu segur!

 • Regalo original para maestros

  No ens en donarem compte i ja tindrem el mes de juny aquí. Si a la vostra escola celebreu la festa de final de curs i voleu fer-li un detall a un mestre o mestra, nosaltres us volem proposar com a regal original una de les nostres caricatures. Podem fer el o la mestra fent classe o també podem fer una caricatura d’ell o ella juntament amb tota la classe. Us assegurem que amb aquest regal tan original sorprendreu als mestres perquè de ben segur que no esperen un regal creat exclusivament per a ells i personalitzat segons les vostres indicacions. Per exemple, a la pissarra podem escriure el nom dels i les alumnes o bé alguna paraula o frase relacionada amb la matèria que imparteix.

  Fer feliç doncs, al mestre o a la mestra, no es gens complicat. Per fer les caricatures necessitarem dues fotos d’ell o ella, on se li vegi bé la cara i saber com l’hem de dibuixar (la majoria de vegades dibuixem als mestres fent classes de la seva matèria). Un cop tenim una proposta de la caricatura amb esbós, us la passarem per si calgués fer algun canvi. Ja veieu que encarregar-la és tan senzill com entrar a www.xevidom.com.

  La caricatura serà per ell o ella un regal molt especial, ja que a través de la seva creació li donareu a entendre lo molt que ha significat el curs per a vosaltres i els vostres nens i nenes. Així doncs us recomanem que encarregueu la vostra caricatura amb nosaltres, per la festa de final de curs. Feu que aquesta festa de final de curs sigui molt especial amb aquest regal.

 • Regalos originales para entrenadores

  A l’Estudi Xevidom, tenim el plaer de presentar-vos una manera única i significativa de mostrar apreci i reconeixement als entrenadors: les nostres caricatures personalitzades. Sabem que els entrenadors són una part vital de qualsevol equip, guiant, motivant i inspirant als seus jugadors cada dia. Per això, creiem que un regal com una caricatura és una forma perfecta de commemorar la seva dedicació i esforç.

  Imagina el teu entrenador favorit representat en un estil divertit i distintiu, amb detalls que reflecteixin la seva passió pel seu esport i la seva influència en els seus jugadors. Cada traç està dissenyat amb cura per capturar la seva personalitat única i fer que aquest regal sigui inoblidable.

  Una caricatura personalitzada de l’entrenador és més que un simple obsequi; és una mostra de gratitud i reconeixement pel seu treball incansable durant tota la temporada. És una manera de dir “gràcies” i deixar una impressió duradora que els recordarà l’impacte positiu que han tingut en els seus jugadors i en l’equip en general.

  Per encarregar una caricatura, visiteu el nostre lloc web a xevidom.com i proporcioneu-nos una foto de l’entrenador i qualsevol detall especial que vulgueu incloure. Nosaltres ens encarregarem de crear una obra d’art que capturi perfectament la seva essència i que es converteixi en un regal que recordarà sempre.

  Celebreu la dedicació i l’èxit del vostre entrenador amb una caricatura personalitzada de l’Estudi Xevidom. És un regal únic i especial que els recordarà sempre els moments més estimats de la seva carrera com a entrenador.

 • Orles

  Enguany esteu mirant de fer una orla i en voleu fer una que sigui realment creada segons les vostres indicacions, una orla personalitzada? Doncs des del nostre estudi d’il·lustració fem aquest tipus d’orles. Normalment dibuixem al fons de l’orla espais de la vostra escola, com el pati, classes, gimnàs, davant de la façana,etc…També podem crear les orles segons algun tema del curs, com per exemple, algunes que hem fet, (l’univers, els pirates, les xarxes socials, etc…). Quan tenim un esbós treballat us el passarem per si haguéssiu de fer modificacions o canvis.

  Per fer-la també necessitarem les fotos del cap dels vostres nens i nenes i mestres (que es vegin bé) per incorporar-los al fons de l’orla. Llavors ens encarreguem de dibuixar els seus cossos. El resultat sempre és molt divertit i sorprèn tant als alumnes com als mestres. Penseu que és una orla creada exclusivament per a vosaltres, que servirà perquè tingueu el record dels nens i nenes que han format part de la classe, juntament amb els mestres.

  A més una orla és un regal per sempre, ja que amb el pas del temps guanya valor sentimental.

  Poseu-vos en contacte amb montse@xevidom http://www.xevidom.com i envieu-vos la vostra proposta que segur que és molt xula. Nosaltres estarem molt contents de poder-la fer realitat

 • Orles

  Ja es va apropant el mes de juny i molt aviat no ens en donarem compte i els nens i nenes o adolescents arribaran a final de curs. A nosaltres, aquí a l’estudi, tenim moltes ganes que arribi aquesta època perquè ens agrada molt poder fer orles per escoles. Normalment ens agrada personalitzar-les, és a dir, dibuixar la vostra escola o el tema del curs del qual formen part la classe dels nens i nenes. D’aquesta forma, amb aquest producte, tindreu una orla creada exclusivament per a vosaltres, personalitzada al 100%. Les orles són un molt bon record per a vosaltres i els vostres nens i nenes o adolescents sempre que mirin l’orla els hi vindran tots els bons records passats juntament amb els amics i amigues i amb les mestres i els mestres.

  No dubteu més a encarregar-nos la vostra orla, sens dubte, sorprendreu a tothom, tant a infants o adolescents com també els mestres. Les orles, amb el pas del temps, agafen un valor més simbòlic, ja que us queda un record molt bonic dels primers temps d’escola dels nens i nenes.

  L’orla de final de curs és més que una simple foto; és un testimoni visual dels llaços que us uneixen com a classe i de tot el que heu aconseguit junts durant l’any escolar. És un record que us acompanyarà durant tota la vida i que us recordarà els bons moments compartits i les amistats que heu fet.

  Per encarregar la vostra orla personalitzada, visiteu el nostre lloc web a xevidom.com i proporcioneu-nos una foto del vostre grup i qualsevol detall especial que vulgueu incloure. Nosaltres ens encarregarem de crear una obra d’art que capturi perfectament l’esperit del vostre curs i que es converteixi en un record preciós per a tots.

ES
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. CONFIGURAR   
Privacidad