Ideas para regalo

 • Regals originals per mestres

  Per sorprendre de veritat a una mestre o mestra dels vostres nens i nenes, us oferim que li regaleu una caricatura d’ell o ella fent classe. Aquest regal és smolt emocionant i serà per agrair-li tot el que heu fet, li agradarà moltíssim i ho sabem per l’acceptació que tenen sempre aquestes caricatures. Animeu-vos, serà un regal genial!

 • Orles escolars

  Una molt bona manera de celebrar una gran festa de final de curs, és fer un regal que estigui a l’altura. Per això us volem proposar les nostres orles, creades exclusivamen per vosaltres (dibuixem el fons que ens dieu: pot ser la vostra escola, classe, pati o el tema que ens dieu). Segur que sorpreneu a pares i mares i nens i nenes. Animeu-vos i regaleu les nostres orles escolars.

 • Regalo original para maestros

  Ja tenim el final de curs a tocar i si busqueu un molt bon regal pels mestres dels vostres nens i nenes, us proposem que els hi regaleu una caricatura súperxula, d’ell o ella fent classe. Aquest regal segur que no se l’espera i el o la sorprendrà segur i sempre guardarà la caricatura com un record vostre. Fer una caricatura és una bona inversió ja que és un regal que dura per sempre.

 • Regalos originales para entrenadores

  Si voleu fer un regal amb ànima als vostres entrenadors i entrendadores, ara us proposem un regal que el o la sorrprendrà de valent: una caricatura. La caricatura pot ser d’ell o ella sols, amb els noms dels nens o nenes i l’altra seria una caricatura d’equip amb ells i elles tots junts. Aquest regal original per entrenadors segur que no se l’esperen

 • Regals originals per mestres

  Segur que esteu molt i molt contents i contentes per tot el que els i les mestres han fet per tots els vostres nens i nenes. Per això, us volem proposar que els hi regaleu una de les nostres caricatures. Podem dibuixar al mestre o la mestra donant classe o també, envoltats per tota la classe. Aquest serà un gran regal que guardaran per tota la vida i els hi farà molta emoció de rebre. Atreviu-vos a fer regals originals per mestres.

 • Regals originals per mestres

  Ja tenim el final de curs aquí! Si voleu fer un regal que sigui realment original pels mestres dels nens i nenes, us proposem que els hi regaleu una caricatura. Pot ser una caricatura d’ell o ella sol, o una caricatura de tota la classe amb ells i elles. Sigui quina sigui l’opció escollida us assegurem que aquest regal els emocionarà i cada vegada que vegi la caricatura s’emocionarà pensant en els bons moments passats amb la classe. Animeu-vos a fer aquest regal original per mestres.

Més idees!

ES
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad