Ideas para regalo

 • Regalo original para cumpleaños

  Moltes vegades quan arriba un aniversari ja no sabem què regalar i sempre acabem fent els típics regals de sempre però en el fons, teniu ganes de fer un regal que no s’esperi. Doncs nosaltres, des del nostre estudi d’il·lustració. us oferim una original alternativa: regalar una caricatura! Les nostres caricatures estan molt ben treballades i estan fetes amb un estil divertit i alhora elegant. Com a mostra d’aquesta proposta, us deixem una caricatura grupal per celebrar els 40 anys d’un membre de la família. Si us hi fixeu, dibuixem a cadascú amb elements que s’hi identifiquin, per tant, les nostres caricatures estan treballades fins a l’últim detall. Penseu en elles com a regal original d’aniversari!

 • Regals originals per nadal

  Aquest nadal us volem proposar que regaleu un regal realment original: una caricatura de la persona estimada. Una caricatura és un regal que dura per sempre i cada vegada que la persona la miri, rememorarà els bons moments passats amb vosaltres. Una caricatura és un regal creat 100% per a vosaltres. Les personalitzem dibuixant a la persona amb objectes que la caracteritzin (aficions, feina, esports, etc…). Fent-nos un encàrrec contribuiu a ajudar als petitis comerços comprant un article ben original que farà somriure a aquesta persona especial per nadal.

 • Regals originals per nadal

  Ja tenim el nadal a tocar, el temps passa molt ràpid i d’aquí res heu de comprar els vostres regals. Nosaltres us oferim una possibilitat que, us assegurarem que sorprendrà segur. Una caricatura és un regal per sempre. Nosaltres les fem personalitzades, és a dir, dibuixem a la persona amb un fons o amb objectes que la caracteritzin (de la feina, aficions, esports que practiqui,etc…) Podeu fer la caricatura de la persona sola, o ella amb vosaltres (d’aquesta manera tindrà un original i bonic record vostre). Una caricatura com un regal original pot sorprendre molt per Nadal.

 • Regals originals per nadal

  Ja tenim a tocar altre cop, les festes de Nadal a tocar. Aquest any us volem proposar que feu un regal totalment diferent al que la persona espera. Us animem perquè ens encarregueu una caricatura vostre i amb ells o elles. Encarregar una caricatura és tota una experiència, ens agrada moltíssim que el o la clienta quedin satisfets amb el resultat final. Regalar una caricatura per aquest nadal, no només significa el magnífic regal que fas sinó que també ens ajudes com a petits autònoms que som. Una caricatura és un regal per sempre i cada cop que la persona la vegi pensarà molt en vosaltres. Animeu-vos a regalar original aquest nadal, regaleu una de les nostres caricatures.

 • Regals originals per nadal

  Tal i com van les coses, es posa en valor els regals de proximitat i de petits artistes, com són nosaltres. Regalar una caricatura o una il·lustració és una manera de demostrar el que ens importen les persones que tenim a prop. Podeu fer-vos una caricatura vostre amb ells o elles i els hi tocareu la fibra del cor perquè una caricatura és un regal per sempre i cada vegada que la vegin, pensaran en vosaltres. Les nostres caricatures tenen un toc divertit però també són molt elegants i estan molt ben treballades. Aquest nadal, decidiu-vos a regalar en original i regaleu les nostres caricatures.

 • Regal original per nadal

  TAnt per amics, companys de feina o familiars, una caricatura de tots vosaltres és un regal genial que sempre recorda bons moments. Per això, perquè una caricatura pot ser un regal soprenent per a cada festa, nosaltres us volem proposar que aquest nadal sigueu originals regalant. No només quedareu bé sinó que ens ajudareu a nosaltres a tirar endavant el nostre estudi d’il·lustració! Així doncs és un regal de proximitat que segur que enamora a les persones a qui li regaleu!

Més idees!

ES