Regal original 18 anys

Regal original pels 18 anys

Celebrar els 18 anys sempre és motiu d’una gran festa que demana també un regal original i diferent, un regal original pels 18 anys.

Des de l’Estudi Xevidom us proposem que li regaleu al noi o la noia que fa els anys un regal que segurament no havíeu pensat que podeu demanar. Us proposem les nostres caricatures. Concretament per les festes de 18 anys fem molts d’aquests encàrrecs perquè no només fem la caricatura de la persona. També la dibuixem amb objectes o elements que la defineixin. Poden ser objectes relacionats amb esports que practiqui, referències d’estudis que faci o aficions que tingui com escriure, dibuixar, llegir. També si es treu el carnet de conduir, podem dibuixar un cotxe amb una L de pràctiques. D’aquesta forma tan treballada aconseguim sorprendre de veritat al noi o la noia de l’aniversari. També, si és el cas, podem dibuixar les mascotes que tingui.

En aquest treball que ens van encarregar els familiars de la noia, ens van indicar que la dibuixéssim vestida de negre (era el seu color preferit) i també que dibuixéssim el seu gos. De fons vam dibuixar les torres característiques de la universitat autònoma de Barcelona. Els clients ens van fer saber que els hi va agradar molt el treball final i que a ella també li va agradar.

Normalment les caricatures que fem per aniversari, moltes són per celebrar els 18 anys. Cada vegada que el noi o la noia miri la seva caricatura pensarà en vosaltres que sou tan especials per a ells, us assegurem que el regal els hi agradarà molt i a més, us assegurem que els aconseguireu sorprendre, cosa que avui en dia costa moltíssim ja que els nens i joves, tot sovint tenen de tot i costa molt sorprendre’ls amb algun regal. Animeu-vos a encarregar la vostra caricatura com a regal original pels 18 anys!

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad