regal original pel dia del pare

Regal original pel dia del pare

Us proposem un regal original pel dia del pare. Ja falta menys perquè arribi el 19 de març. Potser encara no heu decidit el que li voleu regalar al pare dels vostres fills i filles. Si ens llegiu és perquè enguany voleu fer un regal que sigui realment original. Per això us proposem que ens encarregueu una caricatura de la vostra família, una caricatura on surtin els vostres nens i nenes i vosaltres. També si teniu una mascota la podem dibuixar, també formen part de la família. D’aquesta forma teniu un regal que està creat expressament per a vosaltres, un regal 100% personalitzat. A part de fer les caricatures en sí, també dibuixem objectes o elements que us identifiquin. Poden ser de la vostra feina, aficions que tingueu o esports que practiqueu, entre d’altres coses…). Així aconseguim que la caricatura quedi súper completa i detallada.

Un dels motius pels quals us animem a encarregar una caricatura és perquè es un regal que dura per sempre. Sempre queda constància d’aquell dia del pare en què la vau regalar amb tota la il·lusió. La nostra caricatura quedarà genial penjada a qualsevol paret de casa vostra i segur que acapararà moltes mirades.

Podeu fer-nos l’encàrrec pel dia del pare per la nostra web www.xevidom.com o sinó també a través del correu electrònic montse@xevidom.com en el que us atendrem ràpidament.

Us volíem comentar que sempre, sempre abans d’acabar la feina us presentarem un esbós, una proposta.. A través de l’esbós podem fer els canvis que considereu convenients perquè la caricatura quedi realment com voleu que quedi, sempre arribarem a un bon resultat, ja ho veureu. Així doncs, només ens falta animar-vos a que feu aquest tipus de regal tan original i diferent de tots els reglals que se solen fer sempre. Regaleu una caricatura com a regal original pel dia del pare.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad