regal original pel dia del pare

Regal original pel dia del pare

Enguany voleu fer a la vostra parella un regal original pel dia del pare amb un regal que segur que no espera? Des de l’estudi xevidom us oferim la possibilitat de dibuixar per a ell una caricatura. En aquest caricatura podem dibuixar el vostre fill o filla i/o vosaltres. Segur que de tots els regals que li heu fet, mai heu regalat una caricatura. Les avantatges d’aquest regal és que amb el pas del temps agafen valor sentimental. Fa gràcia veure com els fills es van fent grans i sempre us queda la caricatura com a un record més de la seva infantesa.

També una caricatura pel dia del pare és un regal que dura per sempre. Les nostres caricatures no només consten de la caricatura de la persona en sí. També dibuixem tot el que ens digueu que pugui definir als membres de la família i explicar com són els protagonistes. En aquest treball que ens van encarregar pel dia del pare, concretament vam dibuixar al pare amb la samarreta del barça i la filla amb la samarreta de Messi. A la parella d’ell li va agradar moltíssim el resultat, era tal com s’ho esperava. De fons també vam dibuixar un camp de futbol perquè el conjunt del treball quedés més acabat. Estem segurs que aquest regal original pel dia del pare el va emocionar moltíssim. Segur que tenen la caricatura penjada en un bonic lloc de la casa.

Pel que fa al procés de petició de la caricatura, normalment ens podem adaptar al vostre plaç. El resultat final està molt aconseguit i el passem per digital, per la qual cosa l’heu d’imprimir en qualsevol impremta. Nosaltres ja us direm quin paper agafar perquè quedi materialment un bon resultat. Si voleu veure més caricatures cliqueu a xevidom.com, allà veureu les nostres feines actualitzades.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad