regal original per aniversari

Regal original per aniversari

Sabeu que un molt bon regal original per aniversari pot ser una caricatura? Segurament no us ho havíeu plantejat mai però aquest regal sempre sorprèn. Us ho comentem perquè portem fent caricatures durant 20 anys i sempre els clients estan molt satisfets amb el resultat. Aconsegueixen el què volen: sorprendre a la persona estimada. A més de sorprendre a la persona estimada, també les caricatures agraden molt a la persona ja que no només fem la caricatura sinó que fem caricatures personalitzades.

Una caricatura personalitzada és un regal rodó, personalitzat al 100% per a la persona en qüestió. Necessitem que ens digueu quins són els seus i vostres gustos i us dibuixem de tal forma que es reconeixerà perfectament que sou vosaltres!

També us podem dibuixar amb objectes que siguin de la vostra feina o dels vostres hobbies i aficions. També si teniu o la persona té una mascota la podem dibuixar segons les fotos que ens envieu. Una mascota és part de la família i va bé que surti juntament amb la persona propietària, ja que segur que li farà molta gràcia i il·lusió.

En aquesta caricatura que presentem de mostra, la persona homenatjada, l’àvia, surt dibuixada enmig d’un paisatge de muntanya (li encanta passejar pel bosc) i surt davant d’un pastís d’aniversari amb els seus gustos preferits i davant d’un número de veles dels anys que cumpleix, vuitanta. En aquesta caricatura surten els seus familiars caracteritzats amb les seves aficions. La neta surt dibuixada com a ballarina de ballet clàssic i el gendre surt vestit d’excursionisme. A la filla li encanta la lectura i la medicina xinesa i al seu fill fa running. A les netes els hi encanta viatjar i llegir. Quan vam mostrar l’esbós als clients els hi va encantar i llavors ja vam procedir a entintar i pintar la caricatura.

Sens dubte, va ser un gran regal i així ens ho van fer saber els clients. Animeu-vos a encarregar la vostra caricatura com a regal original d’aniversari

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad