Regal original per aniversari

Un regal original per aniversari que podeu fer quan s’acosta un aniversari d’algú estimat el que volem fer és regalar-li alguna cosa original, que no tingui, que no s’esperi…si heu arribat a la nostra pàgina, és perquè esteu buscant aquest regal tan especial. Doncs, nosaltres us volem oferir que regaleu una caricatura personalitzada a aquesta persona. Segur, segur, que de caricatures com les nostres no en té cap i segur, segur que el sorprendreu i l’emocionareu a parts iguals.

Les nostres caricatures són personalitzades, és a dir, dibuixem a la persona amb aquells objectes o elements que l’identifiquin. Aquests objectes poden pertànyer a la seva feina, a les seves aficions, als esports que practiqui. També el podem vestir com ens digueu. Normalment vestim a les persones segons com poden anar vestits a la feina, però també els podem vestir amb vestits fantàstics de súperherois, sempre dibuixem allò que ens dieu. Si la persona té una mascota i se l’estima moltíssim, li agradarà segur que surti a la caricatura.

En aquesta feina que vam fer ja fa uns anys, vam rebre l’encàrrec d’un dels nois que volia homenatjar al seu amic per un aniversari. Ens va demanar que sortís ell i un altre amic van voler sortir dibuixats amb el noi que feia anys. Els vam caracteritzar de la següent manera: el noi del mig el vam dibuixar vestit del barça, el seu club favorit, i amb auriculars i un micro ja que és periodista informatiu d’esports. El noi de l’esquerra el vam dibuixar amb un cotxe de carreres i la bandera americana i el noi de la dreta el vam vestir d’un equip de bàsquet i li vam dibuixar una pilota també.

Cada vegada que la vostra persona estimada miri la caricatura que li heu regalat, li vindran al cor els bons moments passats al vostre costat. És per aquest motiu que una caricatura és un regal emotiu i sorprenent, perquè segur que la persona no s’espera. Animeu-vos a encarregar la vostra caricatura com a regal original d’aniversari!

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad