regal original de casament

Regals originals per casament

Us volem proposar uns regals originals casament que de ben segur,els nuvis que voleu emocionar no s’ho esperen. Us proposem les nostres caricatures. Fa trenta anys que ens dediquem a fer caricatures. Us les proposem amb molta seguretat perquè pugueu sorprendre de veritat als vostres estimats nuvis.

Una caricatura és un regal que és 100% personalitzat i exclusiu, creat totalment per aquella persona. No només fem la caricatura de la persona sinó que dibuixem també tot allò que ens digueu i que la fa única i la diferencia dels demés, per tant, les nostres caricatures estan molt treballades. Quan li regaleu la caricatura i vegi tota la feina que hi ha a fer-la, se sentirà una persona única i especial. Aconseguireu emocionar-la. Nosaltres sempre rebem bon feedback de les feines que fe. , Els clients ens fan saber que les caricatures tenen una gran acollida (segur que la persona en qüestió no té cap caricatura)

En aquest treball que us mostrem, els amics i amigues dels nuvis els volien sorprendre de veritat i ens van encarregar la seva caricatura amb tots ells i elles al voltant. Els clients ens van fer saber que als nuvis, els va agradar molt i sorprendre molt també, la caricatura. I és que una caricatura és un regal molt especial per a celebracions de tot tipus. Un tipus de caricatura que fem molt és la celebració dels 50 anys de casats, on fem la caricatura del matrimoni amb tota la família al voltant.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad