Regals molt originals

Des del nostre estudi i per l’experiència que tenim de més de quinze anys dedicats a les caricatures, us podem ben assegurar que una caricatura és un regal molt escaient per a cada ocasió festiva. Podeu regalar caricatures per aniversaris, per 25 i 50 anys de casats, per jubilacions, per aniversari de parella, etc…Una caricatura és una aposta segura per sorprendre a les persones especials per a vosaltres. Us assegurem que aquest regal no se l’esperen i que quedaran molt contents amb el resultat, ja que les nostres caricatures són divertides però també tenen un punt d’elegància que permet que quedin bé a qualsevol paret.

En aquest encàrrec, els amics volien sorprendre a l’homenatjat que feia 40 anys amb aquesta caricatura on surt practicant la seva afició, tocar la bateria.

Animeu-vos per regalar una de les nostres caricatures per ocasions especials!

ES
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad