Regals molt originals

Des del nostre estudi i per l’experiència que tenim de més de quinze anys dedicats a les caricatures, us podem ben assegurar que una caricatura és un regal molt escaient per a cada ocasió festiva. Podeu regalar caricatures per aniversaris, per 25 i 50 anys de casats, per jubilacions, per aniversari de parella, etc…Una caricatura és una aposta segura per sorprendre a les persones especials per a vosaltres. Us assegurem que aquest regal no se l’esperen i que quedaran molt contents amb el resultat, ja que les nostres caricatures són divertides però també tenen un punt d’elegància que permet que quedin bé a qualsevol paret.

En aquest encàrrec, els amics volien sorprendre a l’homenatjat que feia 40 anys amb aquesta caricatura on surt practicant la seva afició, tocar la bateria.

Animeu-vos per regalar una de les nostres caricatures per ocasions especials!

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad