regal original mestres

Regal original per mestres

No ens en donarem compte i ja tindrem el mes de juny aquí. Si a la vostra escola celebreu la festa de final de curs i voleu fer-li un detall a un mestre o mestra, nosaltres us volem proposar com a regal original una de les nostres caricatures. Podem fer el o la mestra fent classe o també podem fer una caricatura d’ell o ella juntament amb tota la classe. Us assegurem que amb aquest regal tan original sorprendreu als mestres perquè de ben segur que no esperen un regal creat exclusivament per a ells i personalitzat segons les vostres indicacions. Per exemple, a la pissarra podem escriure el nom dels i les alumnes o bé alguna paraula o frase relacionada amb la matèria que imparteix.

Fer feliç doncs, al mestre o a la mestra, no es gens complicat. Per fer les caricatures necessitarem dues fotos d’ell o ella, on se li vegi bé la cara i saber com l’hem de dibuixar (la majoria de vegades dibuixem als mestres fent classes de la seva matèria). Un cop tenim una proposta de la caricatura amb esbós, us la passarem per si calgués fer algun canvi. Ja veieu que encarregar-la és tan senzill com entrar a www.xevidom.com.

La caricatura serà per ell o ella un regal molt especial, ja que a través de la seva creació li donareu a entendre lo molt que ha significat el curs per a vosaltres i els vostres nens i nenes. Així doncs us recomanem que encarregueu la vostra caricatura amb nosaltres, per la festa de final de curs. Feu que aquesta festa de final de curs sigui molt especial amb aquest regal.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad