regal original per mestra

Regal original per mestres

Ja s’acosta el final de curs i segur que entre tots els pares i mares, esteu buscant idees per fer un regal al mestre o la mestra dels vostres nens i nenes. Si heu arribat a la nostra web és que esteu cercant un regal que sigui realment original, poc vist i que els pugui sorprendre. Des del nostre estudi ens agrada molt quan arriba el final de curs per tots els regals que ens demanen per mestres. El regal que més triomfa és una caricatura on surti ell o ella davant una pissarra i que en aquesta pissarra hi hagin tots els noms dels nens i les nenes de la classe. Una caricatura és un regal molt emotiu, ja que a través d’ella, donareu les gràcies als mestres per la seva feina i estem segurs que sabran apreciar aquest regal.

En l’encàrrec que vam fer per aquests pares i mares, els noms dels nens i nenes apareixen escrits en bates de colors als penjadors. Cada vegada que miri la caricatura li vindran a la ment els bons moments passats amb els vostres fills i filles. Aquest regal serà un regal que durarà per sempre i que a més, de ben segur que al mestre o la mestra mai li han regalat una caricatura seva de part dels seus alumnes.

Per encarregar la vostra caricatura, envieu-me un mail a montse@xevidom.com i dieu-me com hem de dibuixar al mestre o la mestra. Si ens passeu tres fotos on se’ls hi vegi bé la cara, de seguida farem l’esbós que us enviarem abans d’acabar la feina, per si hi hagués algun canvi a fer. Us animem a encarregar la vostra caricatura com a regal original per mestres per aquest final de curs. Sorprendreu segur!

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad