orles per final de curs

Orles per final de curs

Quan arriba el final de curs, a l’Estudi Xevidom ens posem molt contents perquè no hi ha res que ens faci tanta il·lusió com fer les orles pels nens i nenes i els i les mestres. A més, les nostres orles són personalitzades, és a dir podem dibuixar la vostra escola, classes, patis, altres espais o dibuixar el tema que ens dieu per ambientar l’orla i fer-la més bonica

L’orla de final de curs és una tradició emocionant que captura els records i les amistats d’un any escolar inoblidable. En l’Estudi Xevidom, ens enorgullim de capturar aquests moments en orles úniques i personalitzades que es converteixen en veritables tresors per als alumnes i els professors.

Imagineu-vos els nens i nenes de classe representats en un estil vibrant i divertit, amb detalls que reflecteixen la sevapersonalitat i les experiències compartides durant l’any. Des de les bromes de classe fins als moments èpics d’èxit esportiu, cada traç està dissenyat amb cura per capturar l’esperit del grup i fer que aquest record sigui inoblidable.

L’orla de final de curs és més que un simple dibuix amb les fotos dels nens i nenes i els mestres, és un testimoni visual dels llaços que us uneixen com a classe i de tot el que heu aconseguit junts durant l’any escolar. És un record que us acompanyarà durant tota la vida i que us recordarà els bons moments compartits i les amistats que heu fet.

Per encarregar la vostra orla personalitzada, visiteu el nostre lloc web a xevidom.com i proporcioneu-nos una foto del vostre grup i qualsevol detall especial que vulgueu incloure. Nosaltres ens encarregarem de crear una obra d’art que capturi perfectament l’esperit del vostre curs i que es converteixi en un record preciós per a tots.

Celebreu el final d’un curs escolar inoblidable amb una orla personalitzada de l’Estudi Xevidom. És un record únic i especial que us recordarà sempre els moments feliços i les amistats que heu fet al llarg de l’any.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad