orles

Orles

Ja es va apropant el mes de juny i molt aviat no ens en donarem compte i els nens i nenes o adolescents arribaran a final de curs. A nosaltres, aquí a l’estudi, tenim moltes ganes que arribi aquesta època perquè ens agrada molt poder fer orles per escoles. Normalment ens agrada personalitzar-les, és a dir, dibuixar la vostra escola o el tema del curs del qual formen part la classe dels nens i nenes. D’aquesta forma, amb aquest producte, tindreu una orla creada exclusivament per a vosaltres, personalitzada al 100%. Les orles són un molt bon record per a vosaltres i els vostres nens i nenes o adolescents sempre que mirin l’orla els hi vindran tots els bons records passats juntament amb els amics i amigues i amb les mestres i els mestres.

No dubteu més a encarregar-nos la vostra orla, sens dubte, sorprendreu a tothom, tant a infants o adolescents com també els mestres. Les orles, amb el pas del temps, agafen un valor més simbòlic, ja que us queda un record molt bonic dels primers temps d’escola dels nens i nenes.

L’orla de final de curs és més que una simple foto; és un testimoni visual dels llaços que us uneixen com a classe i de tot el que heu aconseguit junts durant l’any escolar. És un record que us acompanyarà durant tota la vida i que us recordarà els bons moments compartits i les amistats que heu fet.

Per encarregar la vostra orla personalitzada, visiteu el nostre lloc web a xevidom.com i proporcioneu-nos una foto del vostre grup i qualsevol detall especial que vulgueu incloure. Nosaltres ens encarregarem de crear una obra d’art que capturi perfectament l’esperit del vostre curs i que es converteixi en un record preciós per a tots.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad