Ideas para regalo

  • Regalo original para maestros

    No ens en donarem compte i ja tindrem el mes de juny aquí. Si a la vostra escola celebreu la festa de final de curs i voleu fer-li un detall a un mestre o mestra, nosaltres us volem proposar com a regal original una de les nostres caricatures. Podem fer el o la mestra fent classe o també podem fer una caricatura d’ell o ella juntament amb tota la classe. Us assegurem que amb aquest regal tan original sorprendreu als mestres perquè de ben segur que no esperen un regal creat exclusivament per a ells i personalitzat segons les vostres indicacions. Per exemple, a la pissarra podem escriure el nom dels i les alumnes o bé alguna paraula o frase relacionada amb la matèria que imparteix.

    Fer feliç doncs, al mestre o a la mestra, no es gens complicat. Per fer les caricatures necessitarem dues fotos d’ell o ella, on se li vegi bé la cara i saber com l’hem de dibuixar (la majoria de vegades dibuixem als mestres fent classes de la seva matèria). Un cop tenim una proposta de la caricatura amb esbós, us la passarem per si calgués fer algun canvi. Ja veieu que encarregar-la és tan senzill com entrar a www.xevidom.com.

    La caricatura serà per ell o ella un regal molt especial, ja que a través de la seva creació li donareu a entendre lo molt que ha significat el curs per a vosaltres i els vostres nens i nenes. Així doncs us recomanem que encarregueu la vostra caricatura amb nosaltres, per la festa de final de curs. Feu que aquesta festa de final de curs sigui molt especial amb aquest regal.

  • Regalos originales para entrenadores

    A l’Estudi Xevidom, tenim el plaer de presentar-vos una manera única i significativa de mostrar apreci i reconeixement als entrenadors: les nostres caricatures personalitzades. Sabem que els entrenadors són una part vital de qualsevol equip, guiant, motivant i inspirant als seus jugadors cada dia. Per això, creiem que un regal com una caricatura és una forma perfecta de commemorar la seva dedicació i esforç.

    Imagina el teu entrenador favorit representat en un estil divertit i distintiu, amb detalls que reflecteixin la seva passió pel seu esport i la seva influència en els seus jugadors. Cada traç està dissenyat amb cura per capturar la seva personalitat única i fer que aquest regal sigui inoblidable.

    Una caricatura personalitzada de l’entrenador és més que un simple obsequi; és una mostra de gratitud i reconeixement pel seu treball incansable durant tota la temporada. És una manera de dir “gràcies” i deixar una impressió duradora que els recordarà l’impacte positiu que han tingut en els seus jugadors i en l’equip en general.

    Per encarregar una caricatura, visiteu el nostre lloc web a xevidom.com i proporcioneu-nos una foto de l’entrenador i qualsevol detall especial que vulgueu incloure. Nosaltres ens encarregarem de crear una obra d’art que capturi perfectament la seva essència i que es converteixi en un regal que recordarà sempre.

    Celebreu la dedicació i l’èxit del vostre entrenador amb una caricatura personalitzada de l’Estudi Xevidom. És un regal únic i especial que els recordarà sempre els moments més estimats de la seva carrera com a entrenador.

  • Orles

    Enguany esteu mirant de fer una orla i en voleu fer una que sigui realment creada segons les vostres indicacions, una orla personalitzada? Doncs des del nostre estudi d’il·lustració fem aquest tipus d’orles. Normalment dibuixem al fons de l’orla espais de la vostra escola, com el pati, classes, gimnàs, davant de la façana,etc…També podem crear les orles segons algun tema del curs, com per exemple, algunes que hem fet, (l’univers, els pirates, les xarxes socials, etc…). Quan tenim un esbós treballat us el passarem per si haguéssiu de fer modificacions o canvis.

    Per fer-la també necessitarem les fotos del cap dels vostres nens i nenes i mestres (que es vegin bé) per incorporar-los al fons de l’orla. Llavors ens encarreguem de dibuixar els seus cossos. El resultat sempre és molt divertit i sorprèn tant als alumnes com als mestres. Penseu que és una orla creada exclusivament per a vosaltres, que servirà perquè tingueu el record dels nens i nenes que han format part de la classe, juntament amb els mestres.

    A més una orla és un regal per sempre, ja que amb el pas del temps guanya valor sentimental.

    Poseu-vos en contacte amb montse@xevidom http://www.xevidom.com i envieu-vos la vostra proposta que segur que és molt xula. Nosaltres estarem molt contents de poder-la fer realitat

  • Orles

    Ja es va apropant el mes de juny i molt aviat no ens en donarem compte i els nens i nenes o adolescents arribaran a final de curs. A nosaltres, aquí a l’estudi, tenim moltes ganes que arribi aquesta època perquè ens agrada molt poder fer orles per escoles. Normalment ens agrada personalitzar-les, és a dir, dibuixar la vostra escola o el tema del curs del qual formen part la classe dels nens i nenes. D’aquesta forma, amb aquest producte, tindreu una orla creada exclusivament per a vosaltres, personalitzada al 100%. Les orles són un molt bon record per a vosaltres i els vostres nens i nenes o adolescents sempre que mirin l’orla els hi vindran tots els bons records passats juntament amb els amics i amigues i amb les mestres i els mestres.

    No dubteu més a encarregar-nos la vostra orla, sens dubte, sorprendreu a tothom, tant a infants o adolescents com també els mestres. Les orles, amb el pas del temps, agafen un valor més simbòlic, ja que us queda un record molt bonic dels primers temps d’escola dels nens i nenes.

    L’orla de final de curs és més que una simple foto; és un testimoni visual dels llaços que us uneixen com a classe i de tot el que heu aconseguit junts durant l’any escolar. És un record que us acompanyarà durant tota la vida i que us recordarà els bons moments compartits i les amistats que heu fet.

    Per encarregar la vostra orla personalitzada, visiteu el nostre lloc web a xevidom.com i proporcioneu-nos una foto del vostre grup i qualsevol detall especial que vulgueu incloure. Nosaltres ens encarregarem de crear una obra d’art que capturi perfectament l’esperit del vostre curs i que es converteixi en un record preciós per a tots.

  • Orles per final de curs

    Quan arriba el final de curs, a l’Estudi Xevidom ens posem molt contents perquè no hi ha res que ens faci tanta il·lusió com fer les orles pels nens i nenes i els i les mestres. A més, les nostres orles són personalitzades, és a dir podem dibuixar la vostra escola, classes, patis, altres espais o dibuixar el tema que ens dieu per ambientar l’orla i fer-la més bonica

    L’orla de final de curs és una tradició emocionant que captura els records i les amistats d’un any escolar inoblidable. En l’Estudi Xevidom, ens enorgullim de capturar aquests moments en orles úniques i personalitzades que es converteixen en veritables tresors per als alumnes i els professors.

    Imagineu-vos els nens i nenes de classe representats en un estil vibrant i divertit, amb detalls que reflecteixen la sevapersonalitat i les experiències compartides durant l’any. Des de les bromes de classe fins als moments èpics d’èxit esportiu, cada traç està dissenyat amb cura per capturar l’esperit del grup i fer que aquest record sigui inoblidable.

    L’orla de final de curs és més que un simple dibuix amb les fotos dels nens i nenes i els mestres, és un testimoni visual dels llaços que us uneixen com a classe i de tot el que heu aconseguit junts durant l’any escolar. És un record que us acompanyarà durant tota la vida i que us recordarà els bons moments compartits i les amistats que heu fet.

    Per encarregar la vostra orla personalitzada, visiteu el nostre lloc web a xevidom.com i proporcioneu-nos una foto del vostre grup i qualsevol detall especial que vulgueu incloure. Nosaltres ens encarregarem de crear una obra d’art que capturi perfectament l’esperit del vostre curs i que es converteixi en un record preciós per a tots.

    Celebreu el final d’un curs escolar inoblidable amb una orla personalitzada de l’Estudi Xevidom. És un record únic i especial que us recordarà sempre els moments feliços i les amistats que heu fet al llarg de l’any.

  • Regals originals per jubilació


    Una caricatura original per a una jubilació podria retratar el jubilat en una escena emblemàtica que reflecteixi la seva personalitat i els seus anys de servei. Imagina un fons on es veuen elements del seu lloc de treball o aficions, com ara una taula plena de documents, una pissarra amb equacions si era professor, o una pista d’atletisme si era un apassionat de l’esport.

    El protagonista, el jubilat, podria estar representat en una postura relaxada o assegut en una butaca, amb una gran somriure radiant de satisfacció. En aquest cas, el company que es jubila era psicòleg i l’hem dibuixat amb una pacient que té una tormenta al cap, que simbolitza la tristesa.

    Quant al text, podria incloure una dedicatòria càlida que ressalti els èxits professionals del jubilat i la seva contribució al seu lloc de treball. Es podria fer referència als moments destacats de la seva carrera i als valors que ha encarnat, com la dedicació, la perseverança i la generositat.

    Un exemple de text podria ser:

    “En aquesta caricatura celebrem una vida dedicada al servei i l’excel·lència. Després de tants anys de treball incansable, arriba el moment de lliurar el testimoni i gaudir dels fruits de tota una vida de dedicació. La teva passió i compromís han estat una inspiració per a tots nosaltres, i el teu llegat perdurarà per sempre en les nostres memòries i en la història d’aquesta empresa.

    Que aquesta nova etapa de la teva vida estigui plena de moments de felicitat, pau i satisfacció. Mereixes tot el reconeixement i l’admiració per la teva feina ben feta i el teu impacte positiu en tots els qui t’envolten.

    Que la jubilació et porti nous horitzons per explorar, passions per descobrir i temps per gaudir dels moments més preciosos de la vida. Et desitgem tot el millor en aquesta nova aventura i esperem que els records feliços de la teva carrera et segueixin acompanyant en cada pas del camí.

    Gràcies per tot el que has fet i per ser el model de professionalisme i bondat que ets. T’agraïm de tot cor i et desitgem una jubilació plena de bellesa i alegria. Felicitats!”

ES
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. CONFIGURAR   
Privacidad