regal original per aniversari

Regal original d’aniversari

Un bon amic o amiga està a punt de celebrar el seu aniversari? Com a regal original d’aniversari us proposem que li regaleu una caricatura d’ell o ella juntament amb el grup d’amics i amigues. Normalment fem aquest tipus d’encàrrec quan la persona compleix anys de número rodó, per exemple, 30, 40, 50 etc… però també li podeu regalar la caricatura si el número d’anys no és rodó. Tant si és un cas com un altre, segur que li impactarà per positiu veure’s en caricatura acompanyat per tots i totes vosaltres.

En aquest treball que us mostrem d’exemple, veureu el noi homenatjat que celebra els seus trenta anys. Està envoltat de tota la seva colla d’amics. A part de fer les caricatures en sí, ens agrada personalitzar-les perquè així el conjunt del treball està millor, amb tots aquests detalls. En aquest cas vam dibuixar amics segons la seva feina (amb objectes) o aficions com per exemple, esports que practiquen. Així doncs, podreu veure a diversos grangers de porcs, una mestra d’infantil, uns pagesos amb el seu tractor i diversos nois i noies que practiquen excursionime com a esport. Els hem dibuixat a tots i totes al voltant del protagonista que està a dalt del cim d’una muntanya amb un 30 dibuixat.

Un cop tenim preparada la distribució de tots els personatges el que fem és fer un esbós per tal que i es passa al client per si hi haguessin canvis a fer. Si tot està ok entintem i anem per pintar. En el cas concret d’aquest encàrrec vam haver de fer alguns canvis però per la molta gent que eren, no en van ser tants.

Si teniu un aniversari d’una persona estimada vostra, contempleu el fet de regalar-li una caricatura d’ell o ella amb totes les persones que estima. Una caricatura és un regal que dura per sempre. Cada vegada que ell o ella la mirin, li vindran a la memòria els bons moments passats al vostre costat. Si els estimeu, una caricatura els sorprenderà com a regal original d’aniversari.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad