regal original per mestra

Regals originals per mestres

Sabeu quin és un regal que pot sorprendre als mestres dels vostres nens i nenes? Doncs una caricatura del mestre o la mestra fent classe. Com a regal original de final de curs, us assegurem que li agradarà moltíssim. En la caricatura reflectirem com és el docent donant classe davant una pissarra. Si voleu li podem escriure la dedicatòria que ens digueu a la pissarra.

Una caricatura és un regal que sempre sorprèn perquè és un regal que no és vist, ningú a qui li pregunteu s’espera que li regalin una caricatura. Per tant, és un regal que aconsegueix el que es busca: sorprendre a la persona a qui li regaleu. A més és un regal creat exclusivament per aquella persona, és un regal 100% personalitzat segons les vostres indicacions.

Per a un mestre o mestra, rebre una caricatura d’ell o ella fent classe farà que s’emocioni ja que valorarà que heu pensat en ell o ella per aquest regal tan especial. Els mestres durant el curs demostren sempre la seva professionalitat, aconseguint que els alumnes adquireixin nous coneixements.

Regaleu-li aquest regal original per mestres, una caricatura creada exclusivament per a ells o elles.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad