regal original mestra

Regal original per final de curs per mestra

Quan trobem professionals en l’àmbit de l’educació que són capaços de motivar i explicar la matèria als nostres fills i filles de manera excepcional, sentim una gran gratitud envers ells. És per aquest motiu que des de l’Estudi Xevidom, volem oferir-vos la possibilitat de fer-los un regal personalitzat com a mostra d’agraïment per la seva professionalitat.

Una opció que us proposem és regalar-los una de les nostres caricatures, les quals poden representar-los mentre imparteixen classe. Un detall que sempre queda molt bé és escriure un missatge d’agraïment a la pissarra. Per exemple, podrieu incloure la frase “la millor mestra és aquella que ensenya des del cor”. Aquest gest, a més de ser molt emotiu, pot ser una manera de transmetre el vostre agraïment d’una forma personal i única.

Una altra opció de caricatura seria representar el mestre o la mestra juntament amb tots els seus alumnes. Aquest tipus de caricatura també pot ser una manera encantadora de demostrar el vostre reconeixement, ja que cada vegada que la persona agraciada vegi la caricatura, recordarà tots els moments especials viscuts amb els seus alumnes.

Amb aquest gest original i personalitzat, podreu expressar el vostre apreci cap a aquella persona que dedica el seu temps i esforços a educar i motivar els vostres fills i filles. Estem segurs que aquest detall serà valorat i recordat durant molt de temps.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad