regal original per final de curs

Regal original per final de curs

Mica en mica els dies es van fent més llargs i ja arriba la calor. No ens en donarem compte i ja tindrem el final de curs aquí. Si esteu llegint aquestes línies es perquè busqueu un regal per final de curs i un regal per un mestre o una mestra, al mateix temps. Des del nostre estudi d’il.lustració, ens fa molta il·lusió recomenar-vos com a regal original per final de curs, una caricatura de tots els nens i nenes de la classe juntament amb el o la mestra. Les nostres caricatures són divertides però també molt elegants i poden servir com a regals originals en moltes festes i celebracions. El vostre mestre o mestra se sorprendrà molt de veure la seva caricatura amb tota la classe, és un regal que li durarà sempre i li servirà per recordar el pas dels vostres nens i nenes per l’escola.

Us assegurem que amb aquest regal aconseguireu emocionar el mestre o la mestra, ja que de ben segur que no espera un regal creat exclusivament per ell o ella. Tindrà sens dubte un molt bon record del curs i de l’escola amb aquest regal tan sorprenent!

Encarregueu la vostra caricatura com a regal original per final de curs.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad