regal original 18 anys

Regal original per 18 anys

Cumplir els 18 anys és sempre motiu de celebració i també és un molt bon motiu per regalar un regal que sigui realment original. Per això,com a regal original per 18 anys, us proposem que regaleu al noi o a la noia una de les nostres caricatures. Segurament no us havíeu plantejat mai que una caricatura podria ser un molt més que bon regal per un aniversari. I a sobre un aniversari tan especial com son els 18 anys. Us proposem com a regal les nostres caricatures perquè ja fa molt temps que en fem per aquesta celebració i sempre són un èxit (així ens ho fan saber els clients i les clientes). El noi o la noia que rebi el regal mai s’hauria esperat que li regalessin una caricatura. És per aquest motiu que el factor sorpresa també s’inclou en regalar una caricatura:).

No només fem la caricatura i aconseguim la semblança sinó que també personalitzem la caricatura amb objectes o elements que facin que els nois i les noies siguin especials. Per exemple, la caricatura que us mostrem a la noia ens van dir que li agradava molt cantar i la música. A més també la vam dibuixar a la seva mascota, un pastor alemany (quan hem dibuixar mascotes, sempre ho fem gratis, almenys que siguin més de dues). Per deixar constància dels 18 anys ens van dir que li dibuixéssim un pastís i vam dibuixar-lo de xocolata, que és el seu favorit. També vam ambientar la seva habitació amb motius de festa.

Les nostres caricatures sempre agraden perquè no són molt exagerades i tenen gràcia. A més estan fetes en un estil que és molt elegant (no fa falta dir que totes les caricatures aconsegueixen sempre la semblança).

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad