Regal original per entrenador

Segur que amb els vostres nens i nenes heu passat una temporada de( futbol, bàsquet, etc…)fenomenal i que esteu més que agraïts amb l’entrenador o l’entrenadora. Nosaltres us volem oferir la possibilitat de regalar-li un producte que és més que un objecte, és una caricatura de l’entrenador o entrenadora amb tot l’equip. D’aquesta manera tan original li fareu entendre que per tots vosaltres, ells o elles són grans professionals perquè tenen cura dels vostres nens i nenes i els hi ensenyen com millorar en l’esport,

Imagina’t al teu entrenador o entrenadora favorits representats en un estil divertit i distintiu, rodejat d’elements que reflecteixin la seva passió i la dedicació pel seu equip. Cada traç està dissenyat amb cura per capturar la seva personalitat única i fer que aquest regal sigui inoblidable, un regal que a més, durarà per sempre.

Cada vegada que l’entrenador o entrenadora vegi la caricatura pensarà en tots els bons moments passats durant la temporada.

Per encarregar una caricatura, només has de visitar el nostre lloc web a xevidom.com i proporcionar una foto del teu entrenador i qualsevol detall especial que vulguis incloure. Nosaltres ens encarregarem dels detalls, assegurant-nos que la caricatura sigui un reflex autèntic i divertit del teu entrenador favorit.

Aquest any, fes de l’últim dia de la temporada una celebració inoblidable amb una caricatura personalitzada de l’Estudi Xevidom. És un regal original i creatiu que captura l’essència del teu entrenador d’una manera única i especial.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad