regal original per aniversari

Regal original per aniversari

Un regal original per aniversari: Normalment totes les persones tenim de tot i això fa que quan arriba l’aniversari d’algú especial volguem fer-li un regal que realment sigui súper original. Si ens esteu llegint és perquè esteu buscant aquest regal especial. Nosaltres us volem proposar que regaleu una caricatura ja que segur que la persona no se l’espera. Podem dibuixar a ell o ella amb tots i totes vosaltres. Així tindrà un bonic record d’un dia tan especial i memorable. Us assegurem que amb la caricatura aconseguireu l’efecte sorpresa desitjat.

Les nostres caricatures estan treballades fins a l’últim detall. No només fem la caricatura de la persona sinó que també la podem dibuixar amb objectes que la defineixin, per exemple, objectes de feina o aficions. També si té una mascota, la podem fer sortir. El nostre estil és divertit i elegant alhora i sempre sol agradar a tothom. Portem més de vint anys fent caricatures i us convidem a que visiteu la nostra pàgina web www.xevidom.com així us podreu fer una idea del que volgueu demanar per aniversaris.

Aquest exemple que us mostrem ens el van encarregar una colla d’amigues que volien sorprendre a una d’elles que cumplia anys. Les vam dibuixar a totes en un ambient festiu i els hi va agradar molt. Sempre que fem una caricatura passem un esbós previ per si cal fer algun retoc o afegir alguns dibuixos, així ens assegurem que el resultat sigui del tot satisfactori amb el client o clienta.

Si us falten idees per fer un regal original per aniversari, penseu en nosaltres. Us garantim que l’efecte sorpresa l’aconseguireu totalment.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad