regal original de casament

Regal original per casament

Que us convidin a un casament de familiars i amics sempre és una bona senyal i una bona ocasió per estar amb els que més estimem.

Des del nostre estudi d’il·lustració us proposem, si sou amics o familiars dels nuvis, que els regaleu com a record del seu casament, una caricatura on sortiu tots i totes. Us proposem una caricatura perquè és un regal realment diferent del que es sol regalar en els casaments, ja que és un regal directament encarregat per vosaltres que és totalment exclusiu i totalment personalitzat. Vosaltres encarregueu la caricatura amb molta alegria i nosaltres la fem també amb alegria i dedicació. El resultat és un regal totalment personalitzat que reflectirà l’amor que sentiu pels nuvis i que de ben segur que els arribarà al cor.

També fem caricatures per als convidats que seran els propers a casar-se. Una caricatura d’ells vestits de nuvis, els encantarà i els sorprendreu al màxim al vostre casament. La caricatura com a regal súper original també la podem dibuixar a les vostres invitacions, així seran el més personalitzades possible. Amb elles, sorprendreu els vostres amics i família.

Us donem unes quantes raons per encarregar les caricatures tant si us caseu com si us han convidat a un casament. Les nostres caricatures són divertides però tenen un toc molt elegant. Normalment sempre aconseguim el semblant, i si no ho veieu podem donar voltes a l’esbós, perquè us presentarem abans d’acabar el vostre treball, un esbós perquè pugueu certificar que el treball és correcte. Volem que quedi el màxim possible de bé.

Una caricatura, per tant, és un regal que els nuvis guardaran per sempre i cada vegada que la vegin pensaran en els bons moments passats amb vosaltres. A més, una caricatura guanya valor amb el temps que va passant.

Si ens demaneu una caricatura per a la vostra invitació de casament personalitzada, us animem a que us deixeu ser caricaturitzats per nosaltres. Aquest detall, totalment exclusiu creat per a vosaltres, sorprendrà els assistents al casament.

Si teniu una parella d’amics o familiars que estan a punt de casar-se, els podeu regalar una caricatura d’ells vestits de nuvis, segur que aquest detall és un encert i us ho agrairan de veritat.

En fi, com podeu veure, les nostres propostes són realment originals i és per això que us deixem el nostre correu de contacte montse@estudixevidom. Animeu-vos a incloure caricatures per als nuvis o per als convidats i per a la invitació.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad