regal original de casament

Regal original per casament

Un Exemple de la Nostra Feina

En un dels nostres projectes recents, vam crear una caricatura per a un grup d’amics que volien sorprendre els nuvis. Els nuvis, situats al centre de la caricatura, estaven envoltats pels seus amics, cada un caracteritzat amb objectes que els definien. Hi havia una noia amb una pala de pàdel, un noi aficionat a la cervesa, una altra noia amb el seu gos i un corredor. Els clients van quedar encantats amb el resultat, destacant l’atenció al detall i la precisió en els semblants.

Procediment i Qualitat

El procés per encarregar una caricatura és senzill. Només has d’enviar-nos dues fotos de cada persona (on se’ls vegi bé la cara) i una descripció dels objectes que els caracteritzen. A partir d’aquí, crearem un esbós que t’enviarem per a la teva aprovació. Si hi ha algun detall que vulguis ajustar, ho farem fins que estiguis completament satisfet. Una vegada aprovat l’esbós, finalitzem la caricatura i te la lliurem en un arxiu digital d’alta qualitat, llest per imprimir.

Un Regal que Dura per Sempre

Una caricatura de Xevidom és un regal que perdurarà al llarg dels anys. Cada vegada que els nuvis mirin la seva caricatura, recordaran el seu dia especial i els amics i familiars que van estar al seu costat. És un record que capturarà els bons moments i que es farà més valuós amb el temps.

Si estàs buscant un regal de casament que sigui tan original com significatiu, considera una de les nostres caricatures. Visita la nostra web a www.xevidom.com per veure exemples del nostre treball i contactar amb nosaltres per fer el teu encàrrec. Segur que aquest regal deixarà una impressió duradora.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad