Regal original per casament

Assistir a un casament sempre és un plaer i més si es casen uns amics o familiars. Si esteu llegint aquestes línies és perquè segur que esteu buscant un regal original per a la celebració del casament. Nosaltres, des del nostre estudi d’il·lustració, us volem oferir la possibilitat de fer una caricatura de tot el grup d’amics juntament amb els nuvis. Aquest exemple que us mostrem ho vam fer així perquè els amics dels nuvis volien una caricatura de tot el grup junt amb ells i que fos original. Com que ells són molt amants de la natura, vam dibuixar a tots els amics i amigues i familiars a la copa d’un arbre. El resultat va quedar molt divertit i els amics ens van fer saber que als nuvis els va agradar molt el regal, van comentar que era súper original.

Ja fa més de vint anys que ens dediquem a fer caricatures i us prometem que sempre han tingut èxit amb els nostres clients, perquè veuen en elles el potencial d’aconseguir que els nuvis es sorprenguin de debò (avui en dia, tothom té de tot menys una caricatura!). Una caricatura és un regal encarregat expressament per als nuvis, 100% personalitzat, que segur que els sorprendrà molt. A més, una caricatura és un record vostre que els nuvis tindran en un moment de gran celebració i importància, com és un casament. A més, les caricatures són un regal que dura per sempre i per tant un gran record que guanyarà valor amb el pas del temps.

Per encarregar les vostres caricatures ens heu d’escriure un mail a montse@xevidom.com comentant-nos la vostra idea. A partir d’aquesta us presentarem l’esbós de la caricatura. Si hi ha canvis, els farem sense problemes. Una vegada estigui aprovat l’esbós ens dedicarem a acabar la caricatura. Com que treballem en digital, us passaríem l’arxiu de la caricatura preparat perquè el pugueu imprimir en qualsevol copisteria (ja us diríem quin paper demanar).

Al final el resultat serà genial i aconseguireu el que us proposàveu per al regal, que els agradi molt i a més, cosa que costa avui en dia, que els sorprengui.

Animeu-vos a contractar els nostres serveis per fer una caricatura estupenda com a regal original per a un casament.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad