regal original per aniversari

Regal original per aniversari

S’acosta per a vosaltres un aniversari d’una persona estimada molt important. Segur que ja li heu regalat tot allò regalable i que, si llegiu aquestes línies, segur que esteu buscant sorprendre-la amb un regal totalment original, amb alguna cosa que no tingui (avui en dia tots tenim de tot i costa trobar un regal original).Nosaltres us proposem que regaleu a aquesta persona una de les nostres caricatures , perquè de tot té però una caricatura segur que no (i si la té no és tan xula com les nostres que estan molt treballades, cuidem tots els detalls). A part de la originalitat que es produeix quan es regala una caricatura, la caricatura també pot ser un gran regal per molts aspectes que ara us direm: A part de sorprendre a la persona, la fareu feliç perquè aquest és un regal que està pensat des del cor, és un regal que ens encarregueu i entre nosaltres i vosaltres aconseguim un resultat òptim, que faci que la persona en qüestió quedi ben reflexada.

Regalar una caricatura és regalar un regal totalment exclusiu creat des de zero per la persona o persones a qui van dirigides. Per tant la personalització que fem amb objectes que defineixin la persona és totalment del 100%. A més,(ja fa molts anys que ens hi dediquem, tants com 20) les nostres caricatures sempre aconsegueixen la semblança (o gairebé sempre, però la majoria de casos sí). Tenim un estil fresc i divertit però també súper elegant que entra a primer cop d’ull. El fer la personalització és molt important ja que així aconseguim definir la personalitat i com és aquesta persona.

A la nostra pàgina web (www.xevidom.com) trobareu els nostres últims treballs i en ells veureu que una caricatura no només és un genial regal d’aniversari sinó que també és un gran regal per a celebracions importants, com celebrar els 25 o 40 o 50 anys de casats, per una jubilació o fins i tot, són grans regals pels casaments (de fet és dels encàrrecs que fem més).

Per tal de fer-nos l’encàrrec ens heu de enviar un mail a montse@xevidom.com i us atendrem de manera ràpida i eficaç.Moltes gràcies per llegir aquests post i esperem que et poguem ajudar!

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad