regal original per aniversari

Regal original per aniversari

En aquests moments, tothom té de tot i és per aquest motiu que costa trobar el regal perfecte. Des del nostre estudi d’il·lustració us volem proposar una caricatura com a regal original d’aniversari. Segurament a la persona a qui li heu de fer el regal no tingui cap caricatura (és probable). Per aquest mateix motiu volem reivindicar la caricatura com a regal totalment exclusiu per a la persona, creat al 100% segons les vostres indicacions. També és un regal que dura per sempre. Cada vegada que la persona a qui feu el regal miri la caricatura pensarà en tots els bons moments viscuts amb vosaltres. Per tant, amb la caricatura aconseguireu un dels objectius del regal: sorprendre de debò el cumpleañero o cumpleañera perquè segur que no s’espera una caricatura.

La caricatura pot ser individual o bé amb els amics i familiars com és el cas d’aquest treball que vam fer per als familiars de la noia que hi ha al mig de la caricatura. La vam dibuixar juntament amb els seus fills, aficionats a la play i al mòbil. Juntament amb ella vam dibuixar la seva germana amb el seu cunyat, perruquera i fan de la cervesa. Juntament amb ells també vam dibuixar amics i un altre familiar. La clienta que ens ho va encarregar ens va fer saber que a ella li havia encantat la caricatura i que va estar molt sorpresa i contenta amb aquest regalàs.

Si us interessa veure altres treballs, els podeu trobar a la web www.xevidom.com. Veureu que fem caricatures per a tot tipus de celebracions i festes. Per fer-nos una comanda envieu un email a montse@xevidom.com o bé ens podeu contactar pel 618824171. Abans d’acabar els treballs sempre passem un esbós per veure si són necessaris alguns canvis sobre la semblança de les persones o sobre algun detall de la personalització de la caricatura. El nostre propòsit és que quedeu satisfets amb l’encàrrec i que estigueu contents amb el resultat. Portem més de 20 anys fent caricatures i gairebé sempre encertem amb la semblança (si no és així, fem els canvis pertinents per solucionar-ho).

En resum, encarregar una caricatura com a regal original d’aniversari és, sens dubte, un gran encert perquè és un regal que fem des de zero i personalitzat al 100% per a cada persona. No volem equivocar-nos però ara que tots tenim de tot, segur que la persona a qui heu de fer el regal, no té una caricatura i molt menys tan exclusiva amb tots els detalls.

Així doncs, per la nostra part, us convidem a que feu un encàrrec perquè una caricatura és un regal genial per aniversaris.

4o

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad