regal original per 50 anys de casats

Regal original per 50 anys de casats

Celebrar ni més ni menys que els 50 anys de casats és un gran motiu per fer una gran festa. Tota una vida junts i els vostres familiars o amics ho celebren amb il·lusió, per això us volem proposar que els regaleu un regal que els farà moltíssima il·lusió: una caricatura d’ells juntament amb tota la família o amics. Els podem dibuixar brindant per a l’ocasió i amb un pastís amb un 50.

Us proposem com a regal original per als 50 anys de casats, les nostres caricatures que són divertides però al mateix temps amables. Sempre (o gairebé sempre) aconseguim la semblança amb les fotos. Perquè tothom quedi content, sempre passem un esbós previ abans d’acabar la caricatura per si algun detall o persona no s’assembla a la seva foto. Si ens voleu contactar, ens podeu trobar a la web www.xevidom.com on podreu veure els nostres últims treballs. Podeu fer les vostres comandes per correu electrònic a montse@xevidom.com o bé pel mòbil 618824171 (Montse) i us atendrem amb ganes de fer per vosaltres una bona feina que us agradi.

Regalar una de les nostres caricatures és una bona idea perquè una caricatura és un regal 100% personalitzat, encarregat expressament per al seu protagonista o protagonistes. Com us comentàvem anteriorment, les nostres caricatures són divertides però estan fetes amb un estil elegant que els dóna un toc de festa i alegria.

En aquest últim treball, us mostrem al centre i brindant amb cava la parella homenatjada juntament amb la seva família, amics i també, com no, acompanyats pel seu estimat gat.

Els clients que ens van fer l’encàrrec ens van fer saber que la seva caricatura com a regal original per als 50 anys de casats va tenir molt d’èxit. Així que si voleu sorprendre de debò, una caricatura és la solució.

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad