Regal original per 18 anys

Celebrar un aniversari sempre és motiu de celebració però encara ho és més si l’aniversari que celebreu és un 18è aniversari. Aquest nombre simbòlic marca el pas cap a l’edat adulta. La personalitat ja està formada i els nois i noies comencen una nova etapa. Per aquests motius, us volem proposar que regaleu per a un 18è aniversari, una caricatura. Amb la caricatura aconseguirem plasmar els gustos del noi o la noia, les seves aficions, estudis que cursa o esports que practica (tot allò relacionat amb el seu dia a dia). D’aquesta manera, ell o ella rebran un regal totalment personalitzat, creat exclusivament per a ells. Una caricatura, una altra avantatge que té com a regal original és que dura per sempre i amb el temps agafa valor. També amb la caricatura aconseguirem que el noi o la noia sempre us recordi. Cada vegada que vegi la caricatura segur que pensarà en vosaltres amb afecte i alegria.

Per fer-nos un encàrrec ens podeu contactar per correu electrònic a montse@xevidom.com. La pàgina web encara no la tenim acabada però per correu electrònic o telèfon 618824171 us atendrem amb rapidesa. Si voleu veure la mostra dels nostres treballs us deixem l’enllaç a la nostra web www.xevidom.com. Allà hi trobareu una mostra dels nostres darrers encàrrecs. Un cop rebem l’encàrrec (el material explicant com hem de dibuixar la caricatura i les fotos del protagonista) realitzem un esbós i us el passem perquè comproveu que la caricatura ha quedat al vostre gust. Si hi ha canvis, els fem perquè la feina estigui al vostre gust.

Sens dubte, amb el regal de la caricatura per a un 18è aniversari, el sorprendreu o la sorprendreu de debò (segur que no té cap caricatura). Les nostres caricatures són divertides però també molt elegants i sempre aconseguim la semblança amb la persona. Amb aquest regal ell o ella sabrà que us importa i que us heu esforçat a buscar un regal creat exclusivament per a ell o ella.

En aquest cas d’aquesta caricatura com a regal original, ens van dir que el noi era fanàtic del Barça. Vam incloure un número 18 de color blau grana i el vam dibuixar amb la samarreta. Ell s’estava traient el carnet de conduir i el vam dibuixar al costat del seu estimat gos. Una de les seves aficions preferides és jugar amb la PlayStation. Quan vam passar l’esbós, el resultat va agradar i el vam passar a entintar amb el nou programa Krita. Els nostres treballs són digitals. Quan tenim la feina acabada us enviarem un arxiu llest per imprimir en qualsevol copisteria (us indicaríem el paper que heu de demanar).

En resum, una caricatura com a regal original per a un 18è aniversari és el regal perfecte perquè pugueu sorprendre de debò el noi o la noia de debò. Segur que no té cap caricatura i amb aquesta aconseguireu reflectir la seva personalitat i les seves idees. També és un regal exclusiu al 100%, personalitzat tot el treball. Sens dubte, regalant les nostres caricatures com a regal original de 18 anys, encertareu de debò. ​​

CA
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament. En fer clic sobre el botó Acceptar, acceptes l´ ús d´ aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per aquests propòsits. CONFIGURAR   
Privacidad