regal original per casament

Regalo original para boda

Un regal original per a un casament de familiars o amics és, sens dubte, una de les nostres caricatures. Les nostres caricatures són divertides però tenen un estil elegant i sempre (o gairebé sempre) aconseguim el semblant amb les persones. Aquest és un dels motius pels quals les nostres caricatures són un regal original per al casament, als nuvis els farà molta il·lusió veure’s dibuixats amb tots els seus amics i amigues. Perquè la caricatura sigui més exclusiva i personalitzada encara, us podem dibuixar amb objectes que reflecteixin els vostres gustos o aficions o també la vostra feina (us dibuixem amb l’objecte que millor us defineixi). En aquest treball que us mostrem d’exemple, dibuixem a cada persona amb alguna cosa que la caracteritzi, per exemple, un aficionat a la cervesa, un barman, dues noies amb els seus gossos, una noia amb una pala de pàdel, un corredor, un aficionat al pòquer, etc. Sempre, abans d’acabar un treball, passem un esbós als clients perquè comprovin els semblants i els detalls. Sempre lliurem els treballs amb el 100% de conformitat amb cada client. Volem que estigueu satisfets i convençuts del resultat final.

Una caricatura com a regal original de casament és una idea genial. Als nuvis els encantarà veure’s caricaturitzats al mig i amb tots vosaltres al seu costat. Una caricatura com a regal és una inversió; amb el pas del temps s’agafa encara més afecte a la caricatura. També és un regal que durarà per sempre i amb el pas dels anys serà encara més original.

Si voleu veure els nostres últims treballs, us passem l’enllaç de la nostra web www.xevidom.com. Les caricatures no només les fem per a casaments sinó que també les fem per a aniversaris, 25 anys de casats, 50 anys de casats… per a totes les celebracions que siguin importants i valgui la pena immortalitzar-les amb un regal com són les nostres caricatures.

Sempre, abans de finalitzar cada treball i per assegurar-nos que la caricatura queda al vostre gust, us passem abans un esbós perquè comproveu que la semblança i tots els detalls de la caricatura estan com a vosaltres us agradi.

Per fer-nos un encàrrec heu d’enviar un correu electrònic a montse@xevidom.com (la botiga en línia encara no funciona) i des d’aquest correu us respondrem ràpidament perquè pugueu fer el vostre encàrrec. El material que necessitem són dues fotos de cada persona (que se’ls vegi bé la cara) i ens comenteu amb quins objectes hem de dibuixar cada persona.

Animeu-vos a fer un gran regal súper original als nuvis per al seu casament: una de les nostres caricatures.

ES
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. CONFIGURAR   
Privacidad