regal original per casament

Regalo original para boda

Sempre ens fa molta il·lusió quan ens conviden a un casament dels nostres amics o familiars. En aquell moment s’activa un radar per intentar trobar un regal el més original possible, ja que avui dia tots tenim de tot i costa sorprendre de veritat. Nosaltres estem aquí perquè feu un regal súper original als nuvis per al seu casament: una caricatura d’ells juntament amb tots i totes vosaltres. Les nostres caricatures estan treballades fins a l’últim detall.

En aquesta caricatura, un últim treball que hem realitzat, hem dibuixat a tots els amics i amigues dels nuvis juntament amb ells, cadascun caracteritzat amb objectes que el defineixen. Per exemple, a una noia que li encanta fer rebosteria, l’hem dibuixada amb un pastís. A l’aficionada a la música, l’hem dibuixada amb auriculars. També hi ha una aficionada a la fotografia i diverses persones apareixen amb els seus gossos, entre ells els nuvis que també estan amb el seu fill. El conjunt de la caricatura va quedar genial, i no és perquè l’hàgim fet nosaltres, sinó que els mateixos nuvis ens van felicitar pel treball fet.

Una caricatura és un regal totalment personalitzat, creat exclusivament segons les necessitats de cada client. Creem les caricatures des de zero, de manera que són totalment úniques. El nostre estil es basa en que les caricatures siguin divertides però amb un estil elegant. Sempre (o gairebé sempre) aconseguim la semblança de la caricatura amb la persona. Si no ho aconseguim, ho intentem tantes vegades com faci falta fins que el resultat quedi satisfactori per al client que ens fa l’encàrrec del regal per al casament.

Si esteu interessats en els nostres treballs us convidem a que visiteu la nostra pàgina web www.xevidom.com. A la pàgina web trobareu els últims treballs que hem fet.

Les caricatures sempre són un regal genial per a qualsevol celebració que es mereixi. Podem regalar-les per a una jubilació, per als 25 anys de casats, per als 50 anys de casats o també per a un aniversari. Sempre sorprenen perquè segur que la persona a la que feu el regal no s’espera aquest regalàs.

ES
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. CONFIGURAR   
Privacidad