regal original per casament

Regalo original para boda

Una boda d’uns amics o familiars sempre és un bon esdeveniment per gaudir d’aquest dia tan especial amb els nuvis. Per a aquest moment tan singular, us proposem que regaleu als nuvis la seva caricatura amb tots els familiars o amics al seu costat. Us volem proposar les nostres caricatures com a regal original per a bodes, perquè una caricatura sempre arrenca un somriure dels protagonistes i és un regal que dura per sempre.

Els amics i familiars es posen en contacte amb nosaltres i ens expliquen com volen sortir ells i com hem de dibuixar els nuvis. Els resultats sempre són molt divertits i és que us podem dibuixar amb objectes que us caracteritzen del vostre treball o aficions, i també us podem dibuixar amb les mascotes. En aquest treball que us mostrem, els nuvis estan en posició central de protagonistes i al seu costat els seus amics i amigues, caracteritzats amb objectes. Per exemple, hi ha la noia que juga a pàdel, el noi a qui li agrada la cervesa. A dues noies les hem dibuixat amb els seus gossos. També surt un runner i quatre amics en una barra de bar, amb un d’ells que és el cambrer. Quan vam tenir l’esbós de la caricatura, el vam passar a ells perquè comprovin si s’assemblen i si hi ha algun error (modèstia a part, gairebé sempre aconseguim la semblança). Després procedim a entintar la caricatura i a pintar-la amb Photoshop. Les nostres caricatures són digitals. Us enviem l’arxiu preparat perquè el pugueu imprimir en qualsevol copisteria (ja us direm quin paper heu de demanar). El paper en què s’imprimeix és similar al paper fotogràfic i queda molt bé.

Sens dubte, regalar una caricatura és el millor regal que els podeu fer als nuvis, ja que és un regal creat per a ells des de zero i significa com d’units esteu amb els nuvis, als quals els farà molta il·lusió aparèixer dibuixats al vostre costat. Estem segurs que no s’esperen aquest regal tan xulo!

ES
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. CONFIGURAR   
Privacidad