regal original per casament

Regalo original para boda

Quan ens conviden a un casament, sempre busquem fer un regal original, poc vist que pugui sorprendre als nuvis. Normalment tots i totes tenim de tot i costa trobar un regal original per casament. Nosaltres, des del nostre estudi d’il·lustració, amb el temps que fa que ens hi dediquem, amb les caricatures per casament sempre hem triomfat perquè segur que els nuvis no s’esperen aquest regal sorprendent. Fem caricatures en tres àmbits de la festa de casament: caricatures com a regal original pels nuvis, caricatures que els nuvis regalen als convidats com a detall del casament i caricatures en viu i directe el dia del casament.

Si sou amics dels nuvis segur que heu anat a parar a la nostra pàgina web buscant regalar alguna cosa diferent, original. Per aquest motiu us volem proposar que els hi regaleu una de les nostres caricatures. Una caricatura té molts punts per agradar ja que és un regal pensat per vosaltres pensant en ells, en el bon record que els hi voleu deixar el dia del casament. Una caricatura és un regal 100% personalitzat (segons les vostres idees, comencem cada encàrrec desde zero i no hi ha dues caricatures iguals). Amb el pas del temps, la caricatura adquireix valor ja que els vostres amics o familiars cada vegada que la vegin pensaran en vosaltres i la celebració del casament.

Si sou els nuvis i voleu tenir un detall amb tots els vostres convidats i convidades us proposem que també els hi regaleu una caricatura seva com a agraïment per assistir al casament. Cada vegada que vegin la caricatura se’n recordaran de la vostra cerimònia, a més, les nostres caricatures són súper xules i personalitzades al 100% segons les vostres demandes.

Pel que fa a casaments, també oferim caricatures en viu i directe. En Xevidom, el nostre dibuixant que té molta experiència, amb les seves línies aconseguirà la semblança de tots els convidats i convidades, i ells i elles tindran un bonic record del dia que van assistir a la vostra cerimònia. Us assegurem que és una bona idea llogar a un caricaturista perquè us faci caricatures.

Si voleu fer-nos un encàrrec ho podeu fer enviant un mail a montse@xevidom.com i entrar a la web on veureu més dels nostres treballs. La nostra web és www.xevidom.com i allà veureu tots els últims encàrrecs que hem anat fent aquests mesos.

Animeu-vos a encarregar un regal original per casament, trieu la modalitat que trieu us diem que tindreu èxit assegurat.

ES
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. CONFIGURAR   
Privacidad