regal original per aniversari

Regalo original para cumpleaños

Quan arriba l’aniversari d’una persona estimada sempre busquem fer un regal original, no vist, alguna cosa que sorprengui. Avui dia tots tenim de tot, però segur, segur que la persona a qui heu de fer el regal no té una caricatura! I és que una caricatura és el regal perfecte i més les nostres, que són molt divertides però també molt elegants i sempre, sempre aconseguim la semblança amb la persona.

Aquest treball que us mostrem va ser encarregat per una noia, el xicot de la qual és químic i li encanta anar en bicicleta. Amb aquestes dues dades vam configurar la caricatura, ell vestit de químic amb la seva bata blanca i una proveta amb líquid i el vam dibuixar muntant en bicicleta. La veritat és que la combinació va ser súper encertada i el conjunt de la caricatura va quedar genial. Ella ens va fer saber que a ell la caricatura li va encantar. Era un regal per a un 40 aniversari. Nosaltres pensem que vam encertar amb la caricatura perquè combinàvem la professió amb el ciclisme, esport que practica el noi.

Una caricatura és el regal més original que podeu fer per a un aniversari perquè és un regal que sempre sorprèn (la majoria de vosaltres, segur que no té una caricatura seva). A més a més, una caricatura és un regal totalment personalitzat per a la persona, la creem des de zero segons les vostres fotos i idees o indicacions.

Sempre passem un esbós perquè pugueu veure com està quedant la caricatura, també és el moment de fer canvis, si n’hi ha. El que importa és que a vosaltres us agradi la caricatura i estigueu satisfets amb el resultat i estigueu segurs que a ell o ella, que celebren el seu aniversari, els agradarà moltíssim.

Per veure els nostres treballs fets recentment us passem la nostra web www.xevidom.com. Encara no està acabada però podeu fer-nos els encàrrecs a través del correu electrònic montse@xevidom.com. Nosaltres us respondrem súper ràpid i tindreu la caricatura acabada en pocs dies. Us enviarem l’arxiu preparat perquè el pugueu imprimir a qualsevol copisteria (us diríem quin paper demanar). La qualitat del paper és molt bona i les nostres caricatures impreses queden molt bé.

La caricatura, doncs, és un gran regal a considerar per sorprendre segur per a un aniversari. A més és un regal que dura per sempre i cada vegada que la persona caricaturitzada la miri, li vindran a la memòria tots els bons moments passats amb vosaltres. Animeu-vos a encarregar la vostra caricatura!

ES
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. CONFIGURAR   
Privacidad