regal original 50 anys de casats

Regal original per 50 anys de casats

Quina gran il·lusió pels vostres familiars o amics que celebrar ni més ni menys que els 50 anys de casats, tota una vida sens dubte. Si heu d’assistir a aquesta festa tan important us proposem que regaleu un regal que estigui a l’alçada: una caricatura del matrimoni juntament amb tots els familiars que sigueu i/o amics i amigues. A ells els hi farà molta il·lusió poder celebrar els 50 anys de casats o les noces d’or i si els hi regaleu una de les nostres caricatures aconseguireu que estiguin feliços i contents amb aquest regal, perquè segur que els sorprendreu ja que no se l’esperaran.

Sens dubte que una caricatura per 50 anys de casats és un regal que dura per sempre i a més, cada vegada que us vegin a tots i totes a la caricatura els hi vindran a la ment tots els bons moments i èpoques compartides amb ells.

Les nostres caricatures sempre triomfen perquè sempre (o gairebé sempre) aconseguim la semblança de la persona i ho fem en el nostre estil, un estil divertit però també molt elegant. Si voleu veure alguns dels nostres treballs us convidem a que visiteu la nostra pàgina web (www.xevidom.com). Així podeu veure els últims encàrrecs que hem fet. Si us interessa encarregar la vostra caricatura us proposem que ens envieu un correu electrònic a montse@xevidom.com, allà us atendrem de seguida. Millor fer el contacte a través d’aquest correu electrònic perquè la web encara s’ha d’acabar.

A les nostres caricatures reflectim l’essència de cada persona segons les fotos que ens haureu de passar. Aconseguir la semblança en aquest estil elegant és ek nostre propòsit per això enviem sempre abans d’acabar la feina, un esbós per si calgués fer algun retoc o canvi. Una vegada ho aconseguim, us passarem la caricatura en un arxiu preparada perquè la pogueu imprimir a qualsevol copisteria. Nosaltres ja us diríem quin paper demanar. Veureu que el paper que demanareu és de molt bona qualitat, 250 grams satinat mate, similar a un paper fotogràfic.

En aquest exemple que us mostrem vam situar al matrimoni enmig del cercle i al voltant fills, nets i altres familiars. La clienta que ens ho va encarregar ens va fer saber un cop van entregar la caricatura, que aquesta havia agradat moltíssim als homenatjats, els hi va fer molta il·lusió, com il·lusió ens fa a nosaltres rebre feedback dels nostres clients en correus electrònics on ens feliciten per la feina.

Així doncs, aquí teniu una bona colla d’avantatges pels quals és més que un regal encertat regalar una caricatura com a regal original pels 50 anys de casats o noces d’or!

ES
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. CONFIGURAR   
Privacidad